- Konu Sahibi kaderim_48
Mahallemizde oturan 18 yaşlarında bir kız var.Ailesiyle de tanışıyoruz.Kız çalışıyor.Tesadüfen gördüm yanında erkek arkadaşı var.Arkadaşı olmasına asla karşı değilim ama çocuğu gözüm tutmadı.Biraz hop,hop..Neyse ilk yalnız yakaladığımda tecrübelerime dayanarak aman kızım dikkat et dedim..Kimin nesi kimin fesidir bilmediğin birisine dikkat et dedim.Uzatmayalım beklediğim tepkiyi hemen verdi..''O beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum.Tabiki ailesiyle beni tanıştıracak biz bu konuda çok ciddiyiz''dedi..Ben de söylediğim sözü geri alıyorum dedim ve sustum..Kısacası bu gençle bu kızımız tam bilmiyorum ama belki üç ay belki dört ay konuştular..Aman ne sevgiydi..Ailesi de tanıştı,çok iyi genç demeye başladı..Ben de kızın adına sevindim..El ele göz göze gezdiler tozdular..Geçenlerde duydum ayrılmışlar.Neymiş o genç bizim kızı başka kızla aldatmış.Neymiş iki kız bu genç için kavga etmiş..
Bu genç bizim kızımıza''seni sevmiyorum git başımdan demiş''demiş..Kız yıkıldı..Kaç gün evden dışarıya çıkmadı.Bunalıma girdi..ışten izin almışlar ama yine de durumu iyi değil.Bu doğru bir şey mi..?Yazık değil mi kıza.?Bu kadar yapmacık sevgi olur mu?Hani seviyordu ne oldu o sevgiye..Bir insan bu kadar kolay vazgeçebilir mi.?
Sizce sevgi bu mu.?
Ben günümüzdeki sevgi çeşidine asla inanmıyorum..Artık sevgi de çağ atladı diyorum da bana inanmıyorlar..Siz de sakın ola sakın her seviyorum diyene inanmayın..ınanılacak kişi var inanılmayacak kişi var..
Bu genç bizim kızımıza''seni sevmiyorum git başımdan demiş''demiş..Kız yıkıldı..Kaç gün evden dışarıya çıkmadı.Bunalıma girdi..ışten izin almışlar ama yine de durumu iyi değil.Bu doğru bir şey mi..?Yazık değil mi kıza.?Bu kadar yapmacık sevgi olur mu?Hani seviyordu ne oldu o sevgiye..Bir insan bu kadar kolay vazgeçebilir mi.?
Sizce sevgi bu mu.?
Ben günümüzdeki sevgi çeşidine asla inanmıyorum..Artık sevgi de çağ atladı diyorum da bana inanmıyorlar..Siz de sakın ola sakın her seviyorum diyene inanmayın..ınanılacak kişi var inanılmayacak kişi var..
Son düzenleme: