Sizce sadece idrar yolu enfeksiyonu mu ?

lexus

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
488
29
318
...............................

Son düzenleme:

İdrar yolu enfeksiyonu evet bahsettiğin gibiyse,muhtemelen nüksetmiş bazen idrar torbasına yerleşir ve tekrarlar ve iltihap olduğu için kasığa vurur ağrısı dediğin gibi,biran evvel git dr,a tedavi ol ilerlemeden,geçmiş olsun...

çok tşk ederim canım..inş bir an önce geçer..

İdrar yolu enfeksiyonunu bende yaşadım canım resmen kabus gibiydi sık sık yanar derecede tuvalete gidiyordum :S

İdrar yolu enfeksiyonunu bende yaşadım canım resmen kabus gibiydi sık sık yanar derecede tuvalete gidiyordum :S

Benim idrar yolu enfeksiyonu deilmiş canım ufak bi kist varmıs sol overda o temizlenir kendi dedi bu ay yine gitcem bakalım inş geçmiştir:26::26:

Benim idrar yolu enfeksiyonu deilmiş canım ufak bi kist varmıs sol overda o temizlenir kendi dedi bu ay yine gitcem bakalım inş geçmiştir:26::26:

cok gecmiş olsun,
benim de enfeksiyon her regl oncesi tekrarlıyor diye baktım ama senin durum farklıymıs.
overda kisti kandan dolayı mı agrıdan dolayı mı dusunduler? korktum simdi bu yanıtını gorunce.

cok gecmiş olsun,
benim de enfeksiyon her regl oncesi tekrarlıyor diye baktım ama senin durum farklıymıs.
overda kisti kandan dolayı mı agrıdan dolayı mı dusunduler? korktum simdi bu yanıtını gorunce.

Çok saol canım. Benim de her reglden 4-5 gün önce oluyodu. Acilde yapılan tahlillerde hep idrar yolu enfeksiyonu dediler. En son gittiğimde doktor idrarda kan var dedi. Hemen ultrason filan ölece çıktı yani.

yanıtın icin tesekkur ederim canım, bende de tahlillerde sistit diyorlar antibiyotik bile degil iki ilac yazıp yolluyorlar.
kronik mi diye soruyorum henuz o seviyede degilmis hafif birseymis benimki ama surekli tekrarlıyor... bu nasıl is anlamadım.
sana da cok gecmis olsun...

Bendede sık tekrarlayan idrar yolu enfksynu oluyo bir yıllık ewliyim * plikistik owerim war ilthaplı sorunlar gebe kaldırmıyo sanırım,:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…