Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce saçlarım nasıl bu hale gelir? (resimli)

bu renk daha güzelmiş aslında

evet benim de çok hoşuma gitti son zamanlarda baya kararsız kaldım, sarı mı yapsam diye ama .. başka bir başlıkta açık kumrala benzetilmiş bu koyduğum resim.. bende şuanda akmış bir kumral var açıldı yani.. üstüne de şimdi olmadı tekrar açık kumral boyatacağım ya da bir ton daha açığı kuaöfre bu resimi götüreceğim.. hangi renkle bu sonuç elde edilir acaba, bakalım kuaför yapabilecek mi açmadan.. hazır daha açılmadan önce bunu yaptırmayı deneyeyim hem de saçımı açtırmadan boyayla açılabilme kapasitesini görürüm bir sonrakine artık kesin sarı (ilk koyduğum resimdeki gibi) denerim gibi geliyor

hiç olmazsa doğal bir sarı
ben sonradan sarışın oldum diye bağırmazsın
beğendim bu rengi
ama maalesef boyalar hakkında bilgim sıfır olduğu için şu boya şu şekilde diyemeyeceğim

canım benim saclarımda kumral kendi saçımdı açık küllü sarıya boyadım 2nci koyduğun sonradan begendiğin gibi oldu sonra tekrar boyadım ilk resim kadar acık olmasada ona yakın oldu (ki orda ışık felanda vardır foto çekilirken ) ben 11/1 koleston açık küllü sarıdan çok memnunum (yalnız işin püf noktası bana göre 1 boya ise 1.5 perioksit koy yanında verilen sıvıdan yani ben böyle yapyorum) üstelik herkes doğal zannediyor eger saçın kısaysa evde boya derim(benimki belime kadar boyarken çok zor olyor ama evde boyuyorum) ben hiç açtırmadım iki kere boyayarak açıldı benim ki ben deneye deneye öğrendim sende bir dene istersen

canım çok sağol önerin için denemeye değer gerçekten.. ben bugün kuaföre gittim ikinci resimi gösterdim açık karamel dedi önce saçını açmak lazım dedi.. şuanda açılmadan olabilecek en açık ton zaten saçındaki renk dedi..ben de dipboya yaptırdım şuanki renk zaten geçen ay yaptırdığımın açılmış akmış haliydi yani kumralın biraz açılmış hali.. bu renk de öbür aya daha da açılır, sanırım ben de senin gibi boyaya boyaya açacağım rengi dayanamayıp bir an gidip açtırıp boyatmazsam tabi ama en azından bir ay daha bu rengi kullanacağım, açılsın yavaş yavaş

buarada kuaför kaş boyama konusunda beceriksiz çıktı boyayı sürdü 5-6 dk tuttu ama kaşlarımın rengi bırakın açılmayı sanki daha da koyulaşmış gibi geliyor bana, diğer kuaförüm kaşlarımı çok güzel boyuyordu, bu sefer olmadı acaba boya alıp boyasam mı yarın :26:

belki kaşlarında zamanla açılır ben hiç kaş boyatmadım da boyamadım da ama böyle düşündüm bir an
ayrıca dediğim gibi bence actırma sabırla bekle derim hem ben kuaförlere pek güvenmiyorum burda coğu arkadas muzdarip oldu ben boyatmak için kaç yere sorum çookk para istediler acmadan olmaz dediler ama nasıl kendilerinden emin ben işte böyle iki kere boyadım neyse bu acılmadan boyanmaz diyen kuaföre gittim bak dedim nasıl olmuş saçlarım? kime açtırp boyattın dedi bende kendim boyadım iki kere oldu dedim kadın valla biz boşa kuaförlük yapyoruz dedi kendi açarak boyamıştı yakmış kestirmişti benimki seninki kadar iyi olmadı dedi o nedenle kendinyap bekle sabret bakalım hele boya az daha aksın benim sacımın rengi aktıkça çok hoş olyor ikinciyi boyayınca hoşuma gitmemişti ama bir iki hafta sonra baktım işte budur dedim sana kolay gelsin canım umarım istedğin bir renk tutturursun

sağol canım inşallah tutturabilirim zamanla yoksa dediğin gibi kuaförüm (yıllardır kendi kuaförüm olmasına ve bana indirim yapmasına rağmen) uçuk bir fiyat söyledi.. Gerçi o orielle açmıyor bitkisel açıcı ve bitkisel boya kullanıyor, saçlarım yumuşacık kalıyor ama yine de o kadar para vermeyi içim elvermiyor Kaş konusunda da ben de bu üçüncü boyatmam oldu, ilk ikisini kendi kuaförümde yaptırmıştım, o kaş boyası kullanıyordu, bu seferki saçımı boyadığı boyadan sürdü ondan içime sinmedi hiç, biraz da benim acele ettirmemle sildik hemen, ondan dolayı da boyanmamış gibi oldu.. ben yine kaş için kendi kuaförüme dönmeliyim sanırım, ama saç için dayanacağım biraz bakalım açılsın yavaş yavaş.. Deneyimlerini paylaştığın için tekrar teşekkür ederim

eger kendi kuaförünse şaşma derim birde bitkisel açıcı kullanmasıda cok güzel
birşey deil canım sora sora hepimiz birbirimizden birsey öğrenecegiz kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…