Saç Rengi ve Saç Boyama sizce saçımın rengi nasııl ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi s3nc3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok yakışmış gün geçtikçe çiğliği oturur 1 haftada alışırsn bnmki civ civ sarısı senin ten rengnde açık süper olmş güle güle kullan önceki rengn neydi merk ettm doal mı boya mı ?

bilirim bilmem mi o gözden bendede var kah mavi kah gri bazen yeşil bazen kahve-yeşil karısık ; kedigözlü der annem hep neyse dedgm gibi cok yakısmıs renk hoş ha buarada sakın yapma civciv sarısı falan :)

bu renkti

akınca bu renk oldu uçları

sonra güya açık kumrala boyadım bu renk oldu son halide bu sarı:18:

Son düzenleme:
bence size koyu renk daha çok yakışmış sarıdan..kendi fikrim..

koyuda güzel zaten doğalıda koyu ama sarıdan vaz geçemyrm koyu sanki sıradanmış gbi geliyo bende duruşu

bilirim bilmem mi o gözden bendede var kah mavi kah gri bazen yeşil bazen kahve-yeşil karısık ; kedigözlü der annem hep neyse dedgm gibi cok yakısmıs renk hoş ha buarada sakın yapma civciv sarısı falan :)

kedi gözlümü yaaa demesiin aslında bu saçın üstüne platin röfle dedi kuaför iyi olur diye ama çok yaşlı gözükcem bu seferde

bence sonuç felaket olur...

röfleyle baş edemem zaten o kdrna cesaret edememde şuna bi gözüm alışsaydı

Güzel canım ama bana kalırsa dipleri koyulaştırabılırsın yanı 2 ton kullanblrsn...

ben begendım gayette guzel olmus..yabancılar gıbı gocemnler olur ya bulgar govemenlerı onlara benzemıssın..ben göçmenlerı cok begendıgım ıcın sanada cokk yakıstırdım bu rengı..yabancılara benzemıssın ve gayet guzel bence hıc degıstırme..bana yakıssa bende bole yapatım ama ben cok beyaz tenlıyım bana daha cok karamel ve bakır tonları gıdıyo ama sende cok begendım gule gule kullan..

koyu renk senı cok bogmus bence ve sert bır ımaj vermış..banada yakısmıyo sıyah ve koyu renkler..sen o sarıdan vazgecme..ten rengını ortaya cıkarmıs ve gozlerın daha bı guzel duruyo..

yorumları okumadan sadece resimlere bakarak yazıyorum.50 yaş üstü bir renk canım.biraz koyulaştırsan daha iyi olur sanki....

bence çok tatlı bir tonu var cildinde açık olduğu için yakışmış içine sinmezse koyulaştırırsın kökü sende

Bence güzel olmuş sende hiç yapay durmamış, benim doğal saçımın da rengi böyle çok beğeniyorum ve hiç boyatmaya kıyamadım. tabi benim biraz daha soluk bi renk ama aynı açıklıkta. Göz rengine çok iyi gitmiş. Hafif bi makyajla da bu saçı kullanabilirsin(hatta sıfır makyaj da olr )

çok beğendim canım. süper olmuş bence. nedir bu rengin adı? hangi boyaları karıştırdılar? öncesinde açtılar mı saçını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…