• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce saçımın rengi nasııl ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi s3nc3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

s3nc3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
71
1
46
Ankara

dün boyattım sizce rengi nasıl alttaki fotoda güneş ışığı vurduğu için biraz açık durmuş ama koyu aslında sizce nasıl çokmu kötü alışamadım :17:

Son düzenleme:
güzel bence sorun yok gibi.turunculuk fala..teninize gitmiş..

bence güzel olmuş güle güle kullan:12:
tenin açık galibaaçık tene iyi bu renk.:82:
insan yeni boyatınca alışamamkatan heralde tedirin oluyo ama sende tedirgin olacak bi durum yok:34:

Flaşlı çekimde çok kötü görünüyor yumurta sarısı gibi
Beğenmedim açıkçası :/

teşekkür ederim morale ihtiyacım var. ilk defa bu rengi denedim çnkü sağolunn

bence güzel olmuş güle güle kullan:12:
tenin açık galibaaçık tene iyi bu renk.:82:
insan yeni boyatınca alışamamkatan heralde tedirin oluyo ama sende tedirgin olacak bi durum yok:34:

evet bu kadar açık renge ilk defa cesaret ettim ama alışamadım çok farklı geliyo dışarda bayanlar dikkatlice süzüyo:14: ama fikirlerini bilmediğimden kötü hissediyorum kendmi

Çekimden galiba sapsarı bi renk cıkmış ortaya
Begenmedim benn:50:

çok turunculuk var. doğal durmuyor ben de beğenmedim. doğal sarıya çevrilirse çok yakışır ama bu renk yakışmamış

Saç rengine bittim off harika diyorum başkada bişey demiyorum cnm. İyi günlerde içine sine sine kullan ama banada numarasını söle bende yaptırıyım öle tek sende olmaz bu renk :D

Saç rengine bittim off harika diyorum başkada bişey demiyorum cnm. İyi günlerde içine sine sine kullan ama banada numarasını söle bende yaptırıyım öle tek sende olmaz bu renk :D

resmen içime su serptin :3: Allah razı olsun yani. öğreniyimde söliyim ama karışım yaptılar palette 9.0 sarı artı bişey daha vardı sorar sölerim cnm :16:

çok turunculuk var. doğal durmuyor ben de beğenmedim. doğal sarıya çevrilirse çok yakışır ama bu renk yakışmamış

cimciyak civciv sarısı beyaza yakın sarı zaten hoş değil bana göre flaşında etkisi var biraz turunculukta. zaten sarı doğal durmuyo bende ama seviyorum :1:

cimciyak civciv sarısı beyaza yakın sarı zaten hoş değil bana göre flaşında etkisi var biraz turunculukta. zaten sarı doğal durmuyo bende ama seviyorum :1:

o fotodakinden daha güzel bu renk;) sanada yakısmıs gözlerinde ela sanırım benmklerde böyle tenine ve yüzüne cok gitmiş bu renk ayrıca cvcv sarısıda degl abartma :) o beyaza yakın bi sarı bu daha güzel hoş olmus güle güle kullan cnm;)

o fotodakinden daha güzel bu renk;) sanada yakısmıs gözlerinde ela sanırım benmklerde böyle tenine ve yüzüne cok gitmiş bu renk ayrıca cvcv sarısıda degl abartma :) o beyaza yakın bi sarı bu daha güzel hoş olmus güle güle kullan cnm;)

abartmak değil bende beğenmiyorum zaten o rengi öle değil demek istedim teşekkür ederim aslında göz rengim saç rengime göre değişiyo açık kahve koyu kahve oluyo bal oluyo ela oluyo bazen yeşil oluyo kıyafetm ve ışığa bağlı :d

Back