• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce saçımı nasıl kestirmeliyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sunshin3

♥ ♥
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
18
0
36
Kocaeli
Saçlarım çok uzadı ve yıprandı. Kestirmek istiyorum ama yüzüme nasıl bir model gider karar veremedim.
Mesela bob kesim yada kat kat kesim..
Lütfen bişeyler söyleyinn :3:

$neslii.jpg

kızlarr saçımı kestirdim. ve resmi şimdi çektimm.
yanları ve arkaları katlı , önler kahkül..

phpwrkb8ppm.jpg

Son düzenleme:
bence bob gider yüzünüze ama önleri çok kısaltmadan ve arada hafif dalgalı şekilde kullanmak size çok yakışacaktır

Eklentiler

• $258_basaksayan.jpg
    $258_basaksayan.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 309
Son düzenleme:
bencede bob kestir cnm ama eğer değişiklik istiyorsan kısa bob denemelisin çünkü yüzüne çok uygun

Eğer kuaför olarak bana gelip kararsız olsan kısa kahküllü kısa bob modeli için seni ikna etmeye çalışırdım.

Bence saçlarını çok kısaltırsan yaşın büyük görünür. Bob modeli de yaşını büyük gösterir gibi geldi bana. Yüzün olgun görünüyor çünkü. Daha çıtır görünmek gibi bir kaygın yoksa kestir tabi. ;)

bence bob değilde daha katlı kesimler seçeblrsn meseela .. 2modelide çok begenırm

Eklentiler

• $uzun_sac_modelleri094.jpg
    $uzun_sac_modelleri094.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 266
  • $imagesCA2TOUXJ.jpg
    $imagesCA2TOUXJ.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 396
bence kahkül kestir kesinlikle ve saçlarını omuzlarının biraz aşağısında yüzünün yanlarnda katlar verdirterek kestirirsen sana çok yakışır diye düşünüyorum:)

Omuzlarında olsun kesinlikle katlı kestir saçının yukarısı basık duruyor tepeye doğru bol kat versinler . Perçem olabilir ve en önemlisi ortadan ayır. Bence..

bunca zaman hep kat kat kestirdim ama sıkıldım. sanırım bob kestiricem ama çok kısada olsun istemiyorum :89:

samantha: ortadan ayırmayıda kendime yakıştıramıyorum ama denicem (y)

Son düzenleme:
canım tamam kestirmişsin saçını ama bence kısa bob yapmlasın çünkü ben eminim ki kısa bob seni şimdii olduğundan çok daha farklı gösterecek ve daha da dikkat çekecek.Kesinlikle iyice düşün bence cnm

biraz uzasında canım şimdi çok kısa katlarım var olmaz sanırım :1: öylede yaza kestiririm:)

Canım bence bu model çok yakışmış sana. Hem kullanışlıda. O kadar kısada değil. Düzleştirebilirsin, maşa yapabilirisn, toplayabilirsin.. :) O yüzden başka bi modele geçipte saçlarını iyice kısaltma derim...:69:

Back