Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce resimdeki renklerden hangisi bana daha uygun?

catgirl24

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
300
3
318
Arkadaşlar saçım bu ara sağlığını kavuşmuşken boyatmak istiyorum genel olarak çikolata kahvesi üzerine gölgeler istiyorum ama ben bi hata yapıp 1.5 ay önce saçımı boyattım kopkoyu bi kahve oldu siyah gibi, eski saçımda gölgeliydi size eski ve yeni resimlerimi koyucam ve istediğim saç renklerinide ekliycem sizce hangisi şu anki saçımın üstüne boyansa akıp kötü durmaz...

ESKİ SAÇIM

YENİ SAÇ RENGİM

Yanlız dediğiniz renklere boyattığımda renk saçıma uyum sağlarmı acaba boya akınca hani yeşilimsilik yada turunculuk olursa diye korkuyorum..

canım ya bence eski saçın güzelmiş ve cok şiirin gözüküyor yakışmış sen eski saçından vazgecme

bence 4.resim çok hoş diğerleri zaten birbirine çok benziyo ama 4. resim senin şuanki saç rengine daha çok uyum sağlıycak bi renk yakışırda tahminimce

balım ya alttan2.renk ne oluyo bende o renk istiyorum. yeni hayat yeni saclar falan diye.. kuaförüme ne diyip o rengi isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…