• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce regl mi ? Yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
kızlar önceki konumda adetime 18 ve 15 gün kala kahverengi ve pembe lekelenme yaşadığımı belirmiştim.bu ay ara ara kasıkta batma İki gündür mide bulantısı ve Bel ağrısı yaşıyorum,yüzüm ay başından beri aşırı yağlı ve sivilcelerdi.adetime 6 gün var.Şimdi sol kasığımda bi sancı hissettim lavaboya gidince kanamaya benzer bi lekelenme Gördüm.Kırmızı gibi Koyu pembe sıvı halinde.Adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi? Adet olduğumda çok sancım olurdu normalde.Adete 6 gün kala yerleşme kanaması yaşayan oldu mu aranızda?

Çıkar mı şimdi yaparsam ?
Çıkar belki yap çıkmazsa 3 gün sonra adet olmassan tekrar yap
Benimde adete 11 gün var kahve lekem geldi bilmiyorum Buda testim zır gözükür ama

Eklentiler

• EF2525AD-7090-40DD-95D2-77F993443633.webp
    EF2525AD-7090-40DD-95D2-77F993443633.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 223
kızlar önceki konumda adetime 18 ve 15 gün kala kahverengi ve pembe lekelenme yaşadığımı belirmiştim.bu ay ara ara kasıkta batma İki gündür mide bulantısı ve Bel ağrısı yaşıyorum,yüzüm ay başından beri aşırı yağlı ve sivilcelerdi.adetime 6 gün var.Şimdi sol kasığımda bi sancı hissettim lavaboya gidince kanamaya benzer bi lekelenme Gördüm.Kırmızı gibi Koyu pembe sıvı halinde.Adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi? Adet olduğumda çok sancım olurdu normalde.Adete 6 gün kala yerleşme kanaması yaşayan oldu mu aranızda?
Merhabalar bnde siizn durumunuza benzer seyler yasıyorum. Durumunuz nedir acaba hamile misnz? Yasadığınız durum yerleşme kanaması mı

Merhabalar bnde siizn durumunuza benzer seyler yasıyorum. Durumunuz nedir acaba hamile misnz? Yasadığınız durum yerleşme kanaması mı
Merhaba maalesef canım hamile değilmişim.Test yapmadım ama bugün 5. Günüm kanamam ilk iki gün leke şeklindeydi 3. Gün tam kanama gördüm 4. Gün yine lekeleşti Bugün yine kahverengi akıntı şeklinde.1hafta erken adet oldum ben.Umarım sizin bebiştir ☺️

Merhaba maalesef canım hamile değilmişim.Test yapmadım ama bugün 5. Günüm kanamam ilk iki gün leke şeklindeydi 3. Gün tam kanama gördüm 4. Gün yine lekeleşti Bugün yine kahverengi akıntı şeklinde.1hafta erken adet oldum ben.Umarım sizin bebiştir ☺️
Malesef canm benm de yok. Bnde yerleşme kanaması sanıp adet oldum bugün bitti adetim hatta 5 gün sürdü 😔

aynı durumdayız 2 gündür leke şeklinde kanamam peçeteye geliyor sanki sökülemiyormuş gibi adetim ve ben de 1 hafta erken adet oldum napayım yarına randevu da aldım ama covid19dan da korkuyorum

Back
X