• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce pozitif mi ?

maysahanim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
192
86
18
Sanirim 2nci ayda ayni soruyu soruyorum 🫣, reglime 4 gun var alttaki erken gebelik testi (bide erken gebelik testinde niye cizgi ince ) ustdeki normal evitest o bide negatif gosteriyor ,5dakika oncesinde cikti sonuc, goguslerde hafif hassasiyet var meme ucum cok daha hassas ama regl oncesindede oluyor meme ucu hassasiyeti olmuyordu ama , bide akintim var koyu kivamda ama cok degil.

Eklentiler

• IMG_4647.jpeg
    IMG_4647.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 157
Bence hamile olabilirsiniz cift cizgi gibi kan testi verin en kesin son

Bence hamile olabilirsiniz cift cizgi gibi kan testi verin en kesin
Normalden dene istersen varsa onda çıkar zaten inşallah hamilesindir
Bu gun yaptim iki dakikada cikti 2nci cizgi dpo 11 yani 🥺 aslinda subatda hamile kalmistim dpo 12de boyle bir cizgi olmuştu maalesef martda kaybettim ve bu ay korunmayi birakip sonrada olmadi galiba ocaktda turt disi tatili sonrası deneriz biraz relaks olalim dedik ama bak allahin işine hemen kalmis

Bu gun yaptim iki dakikada cikti 2nci cizgi dpo 11 yani 🥺 aslinda subatda hamile kalmistim dpo 12de boyle bir cizgi olmuştu maalesef martda kaybettim ve bu ay korunmayi birakip sonrada olmadi galiba ocaktda turt disi tatili sonrası deneriz biraz relaks olalim dedik ama bak allahin işine hemen kalmis
Testin fotosunu atar mısın canım. Bir de markası nedir

Testin fotosunu atar mısın canım. Bir de markası nedir
Evitest normal gebelik testi ama duyarliligi 20mel
Catlamadan 3gun sonra Gebelik varmi diye her gun kontrol etdigim ovulasyon testide ikinci cizgi silik bile olmuyordu bende yapmayi biraktim onuda demin normal ucuz gebelik testi ile birlikte yaptim ama benim ovu testide gebelik testide ikincideki cok ucuz bir test

Eklentiler

• IMG_4683.jpeg
    IMG_4683.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4684.jpeg
    IMG_4684.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 87
Evitest normal gebelik testi ama duyarliligi 20mel
Catlamadan 3gun sonra Gebelik varmi diye her gun kontrol etdigim ovulasyon testide ikinci cizgi silik bile olmuyordu bende yapmayi biraktim onuda demin normal ucuz gebelik testi ile birlikte yaptim ama benim ovu testide gebelik testide ikincideki cok ucuz bir test
Bence gebelik var canım hepsinde de çizgi var. Evitestte baya hassas bir test ben ona güveniyorum. Benimde kaç gündür lekelenmem var lh testi yaptım aynı seninki gibi çıktı acaba gebelik testi de denesemmi

Sonuç kan verdiniz mi

Agy gowy sorapsynlagy 😅😅😅
😂😂 hawa barsinem basyp alypdyrsa biz😂
Bence gebelik var canım hepsinde de çizgi var. Evitestte baya hassas bir test ben ona güveniyorum. Benimde kaç gündür lekelenmem var lh testi yaptım aynı seninki gibi çıktı acaba gebelik testi de denesemm

Bence gebelik var canım hepsinde de çizgi var. Evitestte baya hassas bir test ben ona güveniyorum. Benimde kaç gündür lekelenmem var lh testi yaptım aynı seninki gibi çıktı acaba gebelik testi de denesemmi
Barla nace gun bar regline 2 gun barka gorkezyar solak bolup ondan öñ diñe negativdi menka yone turkiyede bolsan innovita bar erken gebelik turkmenistandaky erken gebelik testleri biraz biderek

😂😂 hawa barsinem basyp alypdyrsa biz😂

Barla nace gun bar regline 2 gun barka gorkezyar solak bolup ondan öñ diñe negativdi menka yone turkiyede bolsan innovita bar erken gebelik turkmenistandaky erken gebelik testleri biraz biderek
Şuwatlykça dine ikimiz bar Lioo Lioo bilen😁
Şugun alyp bilsem barlap göresim gelya görernda

Yoldaşymam gowy menem gowy barlatdym. Doly 5 yyl dal. 2 yyldan son ekizlem galdy olam 7 aylykka suwym gidip ir dogurdym ikisem yyrldy 2 ay yaşap. 1 yarym yyl barem galanok
Dushundim ay aydyshyna gora yone galana menzeyar mende lekelenme bolmady yone kop kishide bolyar ve shondanam bilyaler ertir irdene test edip gor hany belki Allajan galandyr
Yoldaşymam gowy menem gowy barlatdym. Doly 5 yyl dal. 2 yyldan son ekizlem galdy olam 7 aylykka suwym gidip ir dogurdym ikisem yyrldy 2 ay yaşap. 1 yarym yyl barem galanok

Back