- 15 Ağustos 2018
- 101
- 71
- 18
- 39
- Konu Sahibi Yoncaneslihan
-
Durumun nasıl canım :))Super hayirli olsunn
Üzülme dua ed allahım yardım cin olsun umarım bir şey olmaz canimKan testi yaptırdım ama sonuç 33galiba düşükle sonuçlanacak
Yoo benim bat’a 3 gun varken 9’du. Simdi 2,5 yasindaKan testi yaptırdım ama sonuç 33galiba düşükle sonuçlanacak
Aminn inşallahÜzülme dua ed allahım yardım cin olsun umarım bir şey olmaz canim
Yaaa gerçektenmi inşallah benimse öyle olurYoo benim bat’a 3 gun varken 9’du. Simdi 2,5 yasinda
Peki adetleriniz düzenlimiydi?Yaaa gerçektenmi inşallah benimse öyle olurDaha öncede böyle düşük çıkmıştı düşükle sonuçlandı umarım bu defa öyle olmaz
İnsallah ama degeriniz bat oncesine gore iyi bir deger endiselenmeyinYaaa gerçektenmi inşallah benimse öyle olurDaha öncede böyle düşük çıkmıştı düşükle sonuçlandı umarım bu defa öyle olmaz
Sizin adetleriniz düzenlimiydi?İnsallah ama degeriniz bat oncesine gore iyi bir deger endiselenmeyin
Evet duzenliSizin adetleriniz düzenlimiydi?
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. içime bir nebze su serptinizEvet duzenli
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. içime bir nebze su serptiniz
Canım üzülme benim 21 çıkmıştı 10 haftaya kadar ilerledi başka sebeplerden kaybettim korkmaÇok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. içime bir nebze su serptiniz
Silik çizgi var pozitif kan testi yap emin ol hayrlı olsun şimdiden:)Reglime 4 gün var ve sabah idrarımla yapmadım ilk 5 dk içinde çıktı sizce pozitif mi negatif mi?
Eki Görüntüle 2266865 Eki Görüntüle 2266865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?