• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce pozitif mi? Fotoğraflı

hiiicccoylesine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
12
8
1
24
Arkadaşlar hormonlu spiralim var, polipim olduğu icin doktor spirali çıkarmak istememisti rahim icine sf ile doldurup ultrasonla bakmıştı, çok kanamam oluyor diye de kanamayi azaltmasi, rahmi duzenlemesi icin ilaç kullanmıştım. Bir süredir adet olmadığım için test yaptım ve sonuçlar bu şekilde, sizce pozitif midir ya? Acaba sf ile bakmasi esnasinda veya baska bir şekilde spiral kaymış olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20230823_190908.jpg
    IMG_20230823_190908.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 155
Arkadaşlar hormonlu spiralim var, polipim olduğu icin doktor spirali çıkarmak istememisti rahim icine sf ile doldurup ultrasonla bakmıştı, çok kanamam oluyor diye de kanamayi azaltmasi, rahmi duzenlemesi icin ilaç kullanmıştım. Bir süredir adet olmadığım için test yaptım ve sonuçlar bu şekilde, sizce pozitif midir ya? Acaba sf ile bakmasi esnasinda veya baska bir şekilde spiral kaymış olabilir
Pozitiflik görünmüyor

Arkadaşlar hormonlu spiralim var, polipim olduğu icin doktor spirali çıkarmak istememisti rahim icine sf ile doldurup ultrasonla bakmıştı, çok kanamam oluyor diye de kanamayi azaltmasi, rahmi duzenlemesi icin ilaç kullanmıştım. Bir süredir adet olmadığım için test yaptım ve sonuçlar bu şekilde, sizce pozitif midir ya? Acaba sf ile bakmasi esnasinda veya baska bir şekilde spiral kaymış olabilir mi?
Bu test bozuk her ikisi de. Fazla damlatıyorsunuz sanırım

Testler bozuk gibi

Ben merak ettim neden polip ameliyatı olup kurtulmadınız 🥹 test dağılmış ama negatif galiba ..
Ya polip görünüyor dediler sonra emin olmak icin histereskopi yapilacakti doktor önce bir ultrasonla bakayim dedi baktığında polip yoktu, parça alırlarken muhtemelen polipi de almislardir zaten çok ufakmis dedi, o şekilde polipim alınmış olmuştu 😅 ama bu ultrasonla bakma sırasında spiralin kaymasindan korkmuştum

Ya polip görünüyor dediler sonra emin olmak icin histereskopi yapilacakti doktor önce bir ultrasonla bakayim dedi baktığında polip yoktu, parça alırlarken muhtemelen polipi de almislardir zaten çok ufakmis dedi, o şekilde polipim alınmış olmuştu 😅 ama bu ultrasonla bakma sırasında spiralin kaymasindan korkmuştum
Eğer gebelik düşünüyorsan bence spirali çıkart ama spirale rağmen hamile kalanı duydum canım eğer öyle bişey olduysa alınmıştır dediğin gibi bir daha sorsaydın keşke evrak felan orda yazar aslında hayırlısı olsun ☺️

Eğer gebelik düşünüyorsan bence spirali çıkart ama spirale rağmen hamile kalanı duydum canım eğer öyle bişey olduysa alınmıştır dediğin gibi bir daha sorsaydın keşke evrak felan orda yazar aslında hayırlısı olsun ☺️
Yok canım ya gebelik dusunmuyorum su an icin, teşekkür ederim önerilerin icin

Back