Sizce pipimi kordonmu

mhndskz05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
32
5
26
Doktorum erkek dedi ama emin olamadan söyledi tam gostermiyodu sizce erkekmi kızmı anlayan varmi merak ediyoruz birşeyler almak icin sabirsizlaniyoruz 17 haftalik

Ahahah sağlıkla gelsinler inşallah kaç haftalık acaba
Amin teşekkür ederim 13 haftalık . İlk oğlumda bu hafta kesin konuşurken hatta 12 de kesin derken aynı doktor buna kesin diyemedi ama o kafamı karıştırıyor 12. Haftada gittim net konuşmadı 13te de

Amin teşekkür ederim 13 haftalık . İlk oğlumda bu hafta kesin konuşurken hatta 12 de kesin derken aynı doktor buna kesin diyemedi ama o kafamı karıştırıyor 12. Haftada gittim net konuşmadı 13te de
Aaa bazen önüne kordon falan geldiği için söyleyemiyorlar. Bizim 10. Hafta doktor şimdiden bile tahminim var dedi nasıl oldu ben de anlamadım ama sanırım erkek bebek kendini daha erken belli ediyormuş kıza göre yine de çok değişenler olmuş en doğrusu detaylı ultrason diyorlar

Acaba öyle mi bilemiyorum ama öyle diyince kendimi erkeğe hazırladım bir tane kızım olsun isterdim ama kısmet hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…