Sizce pike yakın mı?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
524
107
31
Laboquick marka kullananlar veya tecrübesi olanlar? Sizce pik mi veya pik olmak üzere mi? Bugünü değerlendirmeli miyim? Tek çekilmiş olan bugüne ait.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    161,1 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 73
Laboquick marka kullananlar veya tecrübesi olanlar? Sizce pik mi veya pik olmak üzere mi? Bugünü değerlendirmeli miyim? Tek çekilmiş olan bugüne ait.
bence yarın pik olucak ama zaten illa gününde olmasi gerekmiyor diye düşünüyorum 1 gun once iliskiye girsen bile spermin uzun süre yasaması yumurtlamani bulacaktır. bugün ve yarın değerlendirebilirsin. Bir gebenin günlüğü sayfası var instagram da orada sürekli gebelik haberleri paylaşılıyor. yumurtlamadan 1 gun once iliskiye girenler oluyor sadece ve gebe kalabiliyorlar. ben sürekli girip okuyorum

bence yarın pik olucak ama zaten illa gününde olmasi gerekmiyor diye düşünüyorum 1 gun once iliskiye girsen bile spermin uzun süre yasaması yumurtlamani bulacaktır. bugün ve yarın değerlendirebilirsin. Bir gebenin günlüğü sayfası var instagram da orada sürekli gebelik haberleri paylaşılıyor. yumurtlamadan 1 gun once iliskiye girenler oluyor sadece ve gebe kalabiliyorlar. ben sürekli girip okuyorum
Bende öyle düşünüyorum. Yarın bi bakayım belki daha da koyulaşır. Veya silikleşirler de değerlendiririm.

Ya kızlar gündüz bi test yapmıştım koyuya yakındı simdi yine yapayım dedim. Tam aynı çıktı ikisi de. Sormak istediğim şey şu, benim yaklaşık 24 saat önce ilişki oldu bugün olması şart mı tekrar. Yarın hemen silikleşir mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 47
Ya kızlar gündüz bi test yapmıştım koyuya yakındı simdi yine yapayım dedim. Tam aynı çıktı ikisi de. Sormak istediğim şey şu, benim yaklaşık 24 saat önce ilişki oldu bugün olması şart mı tekrar. Yarın hemen silikleşir mi?
Bence sperm sorunu yoksa üç gün üst üste değerlendirin. Kuzenim böyle hamile kaldı.

Yok ama spermler bi kaç gün de vücutta kalabiliyorlar ya ondan deidm aslımda. Bugün yerine yarın mı olsa diye. Üst üste olunca böyle mecburi bi işmiş gibi geliyor 😃
O zaman zorlamayın yumurta 24 saat Sperm 72 saate yakın kalıyor ertesi gün değerlendirirsiniz. Denemek beleş

Bence de takip edin kaçıncı gün gördünüz yumurtlamayı buna göre
14. Gün görmüş oldum bugünse eğer. Çok da şaşırdım çünkü normalde adetlerim bu hafta on gün gecikir. Eğer bugünse yumurtlama,catladıktan 14 gün sonra adet olunduğuna göre bu ay düzenli bi şekilde adet görücem gebelik oluşmazsa. Sadece geçen ay 31. Gün gördüm adet.

İste bu tam pik olmus canim değerlendirin dün değerlendirdi sen yarin da değerlendirebilirsjn catladiginda önemli olan zaten

Bence de takip edin kaçıncı gün gördünüz yumurtlamayı buna göre
İste bu tam pik olmus canim değerlendirin dün değerlendirdi sen yarin da değerlendirebilirsjn catladiginda önemli olan zaten
Bende öyle düşünüyorum. Çünkü gece 12 ye doğru bu testim. Gündüz yaptığım daha silikti. Yani yarın sabah hemen çatlanaz diye düşünüyorum. Bakalım işe yarayacak mı, ilk defa Ovulasyon testi kullanıyorum. Yumurtlamamı hep daha geç hesaplıyor uygulama.

Bende öyle düşünüyorum. Çünkü gece 12 ye doğru bu testim. Gündüz yaptığım daha silikti. Yani yarın sabah hemen çatlanaz diye düşünüyorum. Bakalım işe yarayacak mı, ilk defa Ovulasyon testi kullanıyorum. Yumurtlamamı hep daha geç hesaplıyor uygulama.
Ben de ilk gebeliği ovulasyonla yakaladım düzensiz olduğum için düşük oldu ama en azından guvenirliligi test ettim şuan yine kullanıyorum adet başlangıcından 17. Gundeyim hala gormedim

Ben de ilk gebeliği ovulasyonla yakaladım düzensiz olduğum için düşük oldu ama en azından guvenirliligi test ettim şuan yine kullanıyorum adet başlangıcından 17. Gundeyim hala gormedim
Umarım görürsünüz siz de bi an önce. Pcos mu var. Aslında bende de pcos geçmişi var en son doktor muayenemde inostrol vermişti geçen ay cok düzenli olmasa da kullandım ve Ekim 5 te ilk defa düzenli diyebileceğim tarihte adet gördüm. Eğer gebelik olursa onun da etkisi olduğunu düşünürüm.

canim yumurtlamadan 24 saat once de hamile kalma ihtimalin var çünkü dediğim gibi spermler 72 saate kadar yasayabiliyor. Ama şansının yüksek olmasını istiyorsan da bugunu tabikide değerlendirmen de fayda var

X