Sizce Pdr mi Okul öncesi mi ?

Sizce Pdr mi Okul öncesi mi ?

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

Tubaa43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
28
1
27
Anasınıfı öğretmenliği zor bir meslek mi görüşlerinizi öğrenebilir miyim sizce tercihimi öğretmenlik mi yoksa pdr mi yapmalıyım yardımcı olursanız çok seviniriim.. :)

Okul oncesi ogretmenligi. Ama sabirliysan ve cocuklari seviyorsan yap.

Okul öncesi ygs, pdr lys puanıyla almıyor mu?
Bu soruya sadece öğretmenler okul öncesini seç der diye düşünüyorum.
Bence pdr.

Kesinlikle pdr..

Okul öncesi öğretmenliği oldukça zor..Tuvaletini yapmaya bile vaktin yok.
Okul öncesi dışardan bakınca aa ne güzel eğlenceli vs deniyor ve sadece çocuk sevmeyle yapılacak iş de değil.
Her yıl aynı şey,
Öğrencilerin hep değişiyor ama bi bakıyorsun ki sen hep aynı yerdesin,aynı şeyleri anlatıyorsun,
Öğrencini hazır hale getirmiş halde 1.sınıf öğretmenine teslim ediyorsun ama ekmeğini onlar yiyor,
Hiçbir zaman takdir görmüyorsun ne idareden,ne veliden,ne öğretmen arkadaşlarından,
Kazık kadar halinle her yıl 3-6 yaş çocuğunun seviyesine inmek zorundasın.
Değişmeyen birşey var ki;öğretmen olarak görülmeyeceksin hiçbir zaman,içten içe aman ne yapiyolar ki bakıcılık işte diye düşünenlerle dolu olacak etrafın..
Sürekli kendini tekrar etmekten sıkılacaksın ve farklı alanlara yönelmek isteyeceksin.. Mesela ben yüksek lisans yapacağım ve üniversiteye geçmeyi düşünüyorum..

Yani uzun lafın kısası pdr..

çocuklarla uğraşmayı seviyorsanız anasınıf öğretmenliği idealdir. pdr nin puanları çok çok yüksek eğer puanınız o kadar yüksek olursa gayette iyi bir bölüm. bildiğim kadarıyla atamaları da iyiydi

İki yönlü düşünmen lazım. Eğer atanabilirsen okul öncesi derim. Ama atanamama ihtimalini düşünüyorsan pdr. Çünkü kreş gibi yerlerde çocugun tuvalet temizliğini bile okul öncesi öğretmeni olan arkadasımdan yapmasını beklemişlerdi. O da işi bırakmıştı.
Hatta bana kalsa öğretmen olunacak devir değil. Ama tabi senin tercihin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…