Saç Rengi ve Saç Boyama sizce palette neturel mı garnier naturel mı?

aribasak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
65
0
36
İstanbul
kızlar merhaba, ben saçımı kızıl yapmaya calısıyorum ama cokta yıpransın istemiyorum. en son boyadığım kızıl, palette son bahar kızılıydı. bayagı kızıllastırdı ama en cokta o yıprattı saçımı. şimdi saçım tam kızıl olmasada kahve kızıl gibi bisey oldu. bir kere daha açık bir kızıla boyasam artık tutacak gibi. ama kıyamıyorumda saçlarıma çokta yıprandı. bana normale gore daha az yıpratacak bir kızıl önerirmisiniz? garnier naturella palette naturel arasındayım genel olarak.. en azından fikir verirseniz çok memnun olurum. yardımınız için simdiden tesekkurler:)

naturel boyalara boyama bence çok çabuk akıyo akınca yine boyamak istiyceksin yine yıprancak...palette deluxe serisinde istediğin rengi bulursan ona boya bence ben çok memnunun

natural colors organic güzel bir bitkisel boya. benim saçıma hiç zarar vermedi kalıcı da üstelik. ben bakır kızıla boyamıştım güzel tutmuştu rengi. amonyaklı boyalar saçı çok yıpratıyor ama bu boya amonyaksız ve bitkisel...birçok da renk seçeneği var bence denemelisin

cevabın için tesekkur ederim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…