• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ok mu yanl dnyorum...

simsiyah8

Sebepsiz Fırtına
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
54
0
86
35
Kırıkkale
yine ben :utangac:

18 yaşındayım eminimki siz benden daha çok biliyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinicem a.s erkek arkadaşımla uzaktayız para meseleleri yüzünden bu sıralar pek görüsemiyoruz bende ona yük olmasn artık diye onun yanına gitmeye karar verdim bekar evi malum orda kalmam pek hoş olmaz ablamda kalalm dedi ama ilerde bu durum ailemin kulağına giderse çok üzülürler o yüzden geldigimden annenle ablan1n haberi olmasın ben orda bir arkadaşımda kalayım dedim o da benim ablam düşündüğün gibi art niyetl,i biri değil falan dedi ... :uhm:
Bu konuşmanın ardından sen benim ailemi sevmiyorsun öyle hissediyorum dedi ben annesini hiç arayıp sormuyormuşum falan arasam ne konuşacağımı bilmiyorum ki zaten bana yakında davranmıyor oğlu varken kızım diyor o yokken sizli bizli oluyoruz bi türlü anlam veremiyorum bi insan oğluna sürekli beni övüp yüzüme karşı nası bu kadar farklı davranabiliyor erkek arkadaşım 24 yaşında aslında olgun doğru kararlar verebilen biri ama bu konuda beni anlamaması tuhaf geliyor acaba bende mi bi gariplik mi var çok mu yanlış şeyler düşünüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum ablalarım şimdiden teşekkürler... a.s.

Son düzenleme:
bak tatlim kafam cok karisti mesajinida bekleyemedim sen erkek arkadasiyin para sorunu var sana gelemiyor diye ona gitmeyimi dusunuyorsun yoksa benmi yanlis anladim???

bak tatlim kafam cok karisti mesajinida bekleyemedim sen erkek arkadasiyin para sorunu var sana gelemiyor diye ona gitmeyimi dusunuyorsun yoksa benmi yanlis anladim???

evet slin onun para sorunu var şimdilik o yüzden ben gitmeyi düşünüyorum ailemin haberi yok 2 gün kalıp dönücem hemen

evet slin onun para sorunu var şimdilik o yüzden ben gitmeyi düşünüyorum ailemin haberi yok 2 gün kalıp dönücem hemen

tatlim sakin boylebir hata yapma:sinifsinif: cok buyuk yanlis bu , arkadasinda senin dusundugun gibi sana ve ailene deger veren biri olsaydi ailenden sakli gizli gel demez!! aslanlar gibi gelir seni ailenden isterdi:olmaz: gercekten hayatinda yapabilecegin en buyuk hata olur bu sakin lutfennn sakinn:sinifsinif:

hayır hayır lütfen gitme canım..inan cok yanlıs..kimseye güven yok bu hayatta.cok güvensen bile erkek arkadasına,ailesine asla gitme.

biliyorum ki sevgiline güvenmesen bu düşünceyi uygulamak istemezdin.
bizlerin yorumuna biraz olsun önem veriyorsan söyliyim yanına gitmen büyük bir hata olur.
hele ki ablasının yanında kalmanız.direk ailesinin sana olan bakışını değiştirir.
istedikleri kadar modern olsunlar,iyi olsunlar hoş olsunlar bu böyle..
daha kötü senaryolar da yazılabilir hayatta kimseye kolay kolay güven olmaz cnm.
erkek arkadaşın gelmeli seni görmeye.ve emin ol bunu yapabilir 24 yasında bir erkek.
maddi sıkıntı sadece erteler.bence bekle o gelsin.

canım yaa ailenin haberi olmadan adımını bile atmaa.ablası deil kim olursa olsunn gidip kalman hiç doğru olmazz.babana bile güwenme die millet boşuna demio.hem küçüksünn hem ailenin gideceğinden haberi yokk.ateşle oynama güselim yaa.erkek arkadaşın sorununu halletsin gelsinn.biraz bekleseniz ne olur yanii.

birkere kesın gitmemelısın
gelın ata binmiş ya nasip demiş
sen iyi düşünmüşssnde erkek arkadasını anlayamadım
bekle o gelsın sn gitme.

eger senın paran varsa sen al ona otobüs bıletı o gelsin.görsün seni gitsin.
senin gitmen bencede çok yanlış ve çok büyük hata olur.

ailenden habersiz adım bile atma bence. olur da ailen ablasında kalmana izin ver,iyosa gönül rahatlığıyla kal

Sakın oraya gidip bir hata yapma gitmeye kalkarsanda sakın ailesinin yanında kalma. Bırak ne düşünürse düşünsün. Seni görmek istiyorsa gelir. Otobüs parası dediğin nedir ki. Seven insan bir otobüs parası bulupta yanına gelemiyorsa ve senin gelmeni bekliyorsa üstelikte ailemle kalırsın diyorsa boşver gitsin derim ben.
Her hafta görüşmenize gerek yokki zaten, o yüzden sen gitme o gelsin, param yok diyorsa borç bulsun, annesinden babasından, ablasından alsın. Amaaa sakın sen gitme.

eger senın paran varsa sen al ona otobüs bıletı o gelsin.görsün seni gitsin.
senin gitmen bencede çok yanlış ve çok büyük hata olur.

güzel çözüm sen onun biletini al

ama bunu gururuna yediremez

fakat senin onun için yol tepmeni gururu yedirir bak

18 yaşındayım eminimki siz benden daha çok biliyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinicem a.s erkek arkadaşımla uzaktayız para meseleleri yüzünden bu sıralar pek görüsemiyoruz bende ona yük olmasn artık diye onun yanına gitmeye karar verdim bekar evi malum orda kalmam pek hoş olmaz ablamda kalalm dedi ama ilerde bu durum ailemin kulağına giderse çok üzülürler o yüzden geldigimden annenle ablan1n haberi olmasın ben orda bir arkadaşımda kalayım dedim o da benim ablam düşündüğün gibi art niyetl,i biri değil falan dedi ... :uhm:
Bu konuşmanın ardından sen benim ailemi sevmiyorsun öyle hissediyorum dedi ben annesini hiç arayıp sormuyormuşum falan arasam ne konuşacağımı bilmiyorum ki zaten bana yakında davranmıyor oğlu varken kızım diyor o yokken sizli bizli oluyoruz bi türlü anlam veremiyorum bi insan oğluna sürekli beni övüp yüzüme karşı nası bu kadar farklı davranabiliyor erkek arkadaşım 24 yaşında aslında olgun doğru kararlar verebilen biri ama bu konuda beni anlamaması tuhaf geliyor acaba bende mi bi gariplik mi var çok mu yanlış şeyler düşünüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum ablalarım şimdiden teşekkürler... a.s.

görmek istiyosa gelsin görsün

ne kadar oldu ki görüşmeniz sen kalkıp gitmeye karar veriyorsun

kaynanacıgın şimdiden ikili oynuyo

gitmemen gerekir ama gitsen bile ailesinin evinde kalmamalısın

sonuç senin için kötü olur

o kaynana geldiğini annenlere söyler

sonrasını sen düşün:1ninca:

Hangi akıla hizmet be canım..
Ne işin var orada da gideceksin..Tamam sevgilisiniz ama yanlış...
Bırakta o gelsin seni görmeye..
ınsanlık hali ya başına bişey gelse,ailene yapacağın açıklama ne olacak?..
O kadar gözü kara olma..Bak burada sana tavsiyede bulunanların hepsi ablan hatta annen yaşında kişiler.
Yapacağın şey mantıklı olsa, herkes git görüş derdi..kimse böyle birşey dememiş..Anla yani yanlışın içinde olduğunu..
Sabret biraz durumunu toparlayınca o gelsin yanına..
Çok istersen diğer arkadaşların tavsiyesi gibi biletini al diyeceğim ama o bile pek doğru değil..
Sonra bu da alışkanlık haline gelmesin..Gelemiyorum,biletimi alırmısın gibi...

Canim daha 18 yasindasin ne bu aileye karismalar, ciddi iliski modlari?
Gencsin bu yaslarda yasadiklarin ciddi iliskiler olamaz, daha onune kim bilir bunun gibi kaci cikacak? Her davet edene gitseydin ohoo...
Ustelik senin ailenden kimsenin haberi de olmayacak oyle mi? Allah korusun ya yolda falan bir sey gelse basina? Boyle seyler yasaman icin yasin cok kucuk, heveslenme ablalarina sen. Her seyin bir zamani var, elbette yasayacaksin boyle gizli bulusmalar falan. Su an boyle seyler icin kucuk oldugunu dusunuyorum.

Erkek arkadaşınızın annesinin tutumlarından rahatsızsınız buna rağmen bu aileye girme hatta ona yakın olmak için kendi ailenize gerçeği söylemeyip türlü riskleri göze alarak yanına gitme gayretindesiniz. Siz 18, "olgun erkek arkadaşınız" 24 yaşında ve ilişkideki rollerinize dikkat buyurun. Fedakarlığın 18 yaşındaki bir genç kızdan beklendiği, üstüne üstlük bu fedakarlığn kıymeti bilinmediği gibi ailesini sevmemekle itham edildiğiniz bir ilişki içindesiniz. Sizin ailenizin bu ilişkide yeri bile yok. Tüm yorumlara katılıyorum, oraya gitmeniz doğru olmaz.

haklısın biliyorum ama söz verdim gelicem diye şimdi nası vazgeçtim derim

Siz 18 yaşında olmanıza rağmen sözünüzün arkasında durmaya, fedakarlık yapmaya çalışıyorsunuz. Zaten yapacağınızın yanlış olmasından korkuyorsunuz ki burda fikir istemişsiniz. O halde yaşınızın, ailenizin ve sizin doğrularınızın arkasında sapasağlam durun ve haklı sebeplerinizi öne sürün ki ilerde sizden, sizi zor durumda bırakacak başka taleplerde de bulunulmasın... İlişkiyi sürdürme gayretini biraz da "olgun erkek arkadaşınız" göstersin. a.s

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu gün konuştuk yanına gidemicemi söyledim karşı çıktı nerden çıktı bu şimdi gelicem demiştin dedi bende senin yanına gelmem ailenin bana karşı bakışını çok fazla değiştirecek doğru olmaz arada söz yok nişan yok ailemin haberi hiç yok dedim annemin ablamın haberi var gayet olumlu karşıladılar niye sana karşı art niyetli olsunlar dedi ( bi art niyettir gidiyor zaten anlamadım sanki ben kötü bişey diyorm onun ailesine ) neyse yaptığım sence çok mu doğru birşey dedim seninde kız kardeşlerin var annen onların habersiz erkek arkadaşlarına gitmesini çok mu hoş karşılardı gibisinden birşeyler söyledim haklısın biraz uzun sürecek ama ben gelirim seni görmeye dedi işte konuyu böylelikle kapattık... vereliniortak

Back