Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar benim oğlum 6 buçuk aylık.. yemek konusunda çok sorun yaşıyoruz sebze çorbası yarım kase çok çok nadir 1 kaseyi bitiriyor ne kahvaltı yaptırabiliyorum ne meyve püresi yedirebiliyorum zaten atopik dermatit egzaması var yoğurt yiyemiyor akşamda mama yapıyorum 2 kaşık zorla veriyorum sadece beni emiyor 8 kilo 600 gr.dı sizde buncacık şeyle doyuyormudur sanki aç kalıyormus gibi geliyor acıksa yer diyorum ama buradan okuduğum duyduguma göre oglum az yiyor beni emdiği onu artık doyuruyor mudur ?
canım benim oğlumda 6,5 aylık..ben ek gıdaya başlayalı 2 hafta oluyor..diğer konulardan gördüğüm kadaryla sen daha erken başlamışsın..
benim bebeğim sürekli göğsümde,doymadığından değil,dişi kaşınıyor,emzik almıyor emmek onu rahatlatıyor..sebze çorbasını kasenin dibinde yapıyorum onu pek sevmiyor..ama elma,armut püresini bi yemek kaşığına yakın yiyor seviyorda..9300 kilosu..egzama derdi bizde de var,süt alerjisi.. yoğurt veremiyorum,üzülüyorum..2 haftadır yanakları çok kötü gene..dün kortizon sürmeye başladım artık..bir de çişini yapamıyordu sünneti yapıldı acil..dünden beride aksi gibi yüz üstü dönmeye başladı aniden..hepsi üstüste geldi..pipisinin üstüne gelince başlıyor mızlanmaya..yani bazen düzenli hazırlamaya bile vaktim olmuyo yiyeceğini...doyuyorlar bence..
birde Ca takviyesi alıyo musun sen onu merak ettim..
deca tabs kullanıyorum a c d e vitamin takviyesi..
bu arada seninde işin çok zormuş onlar doysun aç kalmasınlar o yedikçe ben doyuyorum bu arada biz süt allerjisinden peynir yumurta sarısı yoğurt veremiyoruz bu açığı neyle kapatacağız??
bide cnm ben şeyi merak ediyorum benim oğlum sağa ve sola oyun oynarken dönüyor ama uyurken hiç dönmüyor ya da yüz üstünormal mi?
uyurken bizimkide dönmüyor henüz sadece kafasını çeviriyor..sorun değildir bu da heralde ..
işte bende yoğurt yerine ne vericem ona onu merak ediyorum..
ca takviyesi almıyorum,bebeğiminde sadece d vit damlası ve demir damlası var..
yarın egzaması için kontrolü var dr la bunları konuşucam geldiğimde yazarım sana..
bende egzama için cildiyeciye gitmeye karar verdim hem ne yedireceğimi bileyim hemde ben ne yicem içicem bilirim çok zor bu egzama burada atopik dermatitli bebeklerin annelerin msjlarnı okudum genelde benzeri şeyler bende götürünce yazarım cnm
canım bi türlü fırsat bulup yazamadım..
biz kontrole gittik..
ca takviyesi önermedi..hala emziriyorsun gerek yok dedi..
yanakları içinde kortizon kullandım 6 günü tamamladım kestim,hala nemlendirmeye devam ediyorum..yerleri hafif kızarık tekrarlayacak gibi..sıcaktan filan etkileniyor..
ek gıdada zorlanıyoruz şu ara..sebze çorbalarını sevmiyor şaşırdım kaldım..bugün zorla bi tatlı kaşığı yemiştir havuç kabak püresini..
dün bebelac pepti junior aldık,tadı berbat muhallebisine kattım yemedi..bunla yoğurt olur mu acaba..sürekli emmek istiyor...diş sıkıntısı var ..
gene acele acele yazdım...
kusura bakma bende giremedim işlerim vardı cnm, bize dr.umuz kortizonu sadece 1 sefer sürmemizi söylemişti burada okuduklarım ve senin söylediğin 1 den daha fazla ben dr.u yanlışmı anladım acaba ? biz daha gidemedik cildiyeciye çünkü ben ne zaman niyetlensem oğlumun yanakları düzeliyor :) kızarırsa ( inşl. kızarmazda gitmeyiz ) öyle götürecem derecesini anlasın..bu arada yoğurt yasak değil mi size ? bence dokunabilir.. bizde sebze çorbasından bir adım ileri gidemedik meyve yemiyor çorba çeşitlerini yemiyor ben artık doysada yeterli kaloriyi aldıgına inanmıyorum 6 aylık bebeklere neler yediriyorlar tek öğün çorba ne işe yarıcakki ben ha gayret yedirmeye çalısıyorum gerçi inşl alısır.. bizimde diş sorunumuz başlıcak sanırım ağzı akmaya başladı geçen gece hiç uyumadım sürekli kucak istedi allah yardım etsin bize ..
1 sefer dediğin günde bir kez değil mi? yoksa ilacı sadece bi kez mi?
ben çocuk dr umuzu değiştirdim..dermotop kremi 5 gün kullandık..birde zaditen damla başladı 2 ay kullanıcakmışız,ondan sonra yoğurtta yedirebileceksin dedi bakalım ne olacak hayırlısı..
yoğurt dediğim keçi sütünden canım onuda deniyorum 2 gündür ama anlayamadım dokundu mu bugün gene vericem..
bu arada doğduğundan beri yiyip içtiğim calsiyumdan yararlanamadığı için,6 aydır verdiğim d vitaminide yetersiz kalmış..balık yağıda başladı umarım toparlanır..kilosu önden gidiyor ama kemik gelişimi için bunlar şart..