sizce normalmi??????

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
35
slmm kizlar......yeni uye oldum artik daynamiyorum bu duygularimi birileriyle paylasmam lazimdi arkdaslarima anlatamiyorum esimide uzmek istemiyorum.gozyaslarimi icime akitiyorum resmen.4 yillik evlyiim uc yildir bebek istyioruz olmuyo.dr endometriozis var diyo ama yok gibi sayacak durumda diyo ilac fln vermedi direk tup bebek yap diyo.kafam allak bullak her ay umitlenip acaba bu ay oldumu diye beklemek sonra hayal kiriklina ugramak arrik cok yordu beni psklojikmen coktum resmen.esim de acele etme daha 25 sin diyo allah isterse veriri diyo .ama artik ben bi ran once anne olmak istiyoeum.cevremdekilerin artik sormalarindan biktimbizimle ayni zamanlarda evlenen arkdslarimizin hepsinin bebekleri oldu ikinciye hamile kalan bile var....bir araya geldikmi kendimi yarim hissediyorum duygularimi anlayamiyorum kiskanmiyorum aksine seviniyorum isyanda etmek isteniyorum ne yapcami sasrim artik kendimi cok kotu hissediyorum arkdslrimin olduklari ortamda olmak istemiyorum cunki eve geldimde kendimi cok kotu hissediyorum....allah kabul etmicegi dua yi ettirmezmis kullarina biliyorum bir gun insllallah ben ANNE olcam.size icimi dokmek istedim benimle ayni durunda olan varmi arkdaslar???

önce bu stresten kurtul zor ama olsun sonra iyi bi doktora git ve tedavi ol daha ne bekliyosun asılama yapmadan tüp bebekmi dıyolar hayırlısı tez zananda olur ıns

tsk ederim cnm ben 2012 laproskopi yaptilar ve sol tup tikaliymisn acamadilar o yuzden dr direk tup bebek diyo oburleri hep zaman kaybi diyo....ne yapcami bilmiyorum tek tuple normal hamile klan oldumu acba ??

ahh ahhh canimm insallh rabbim herkeze versin.sizdede oyle oluyomu arkdsm yeni dogum yapti cocugu aldimmi icimden diorum acba nazar degicemi dusunurmu almasam kiskaniyomu diye

ahh ahhh canimm insallh rabbim herkeze versin.sizdede oyle oluyomu arkdsm yeni dogum yapti cocugu aldimmi icimden diorum acba nazar degicemi dusunurmu almasam kiskaniyomu diye
merhaba canım bende aynı dönemden geçen bir anne olarak yazzmak istedim ilk evlendiğimizden beri çocuk için kaç tane dr gezdiysem olmadı artık yıpranma noktasını aşmıştım ne yapacagımı bilemiyordum millet korunurken hamile kalıyordu ben gün takibi ovulasyon testi doktor kont. derken bebeğim olmuyordu bu arad sürekli hamile haberi alıyordum 3 ay önce evlenen 2 aylık hamileydi felan sonra bebek görmeye gitmemeye başladım içime kapandım seni o kar iyi anlıyorum ki o yüzden

sonra nasi hamile kaldin cnn tup bebekmi yaptirdin

Merhaba canım. Bu durumla ilgili tedavide bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Sana söyleyebileceğim tek şey lütfen ama lütfen stresten kurtul. Bir yakınım ikinci çocuğu istiyor 3-4 yıldır. olmuyordu. Doktor bu stresle olmaz da dedi hatta. Kafasına takmadığı bir anda hamile olduğunu öğrendi. Şu anda doğum yapmasına çok az bir zaman kaldı. Senin için çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama bak eşin rahat. Sen de rahat olursan neden olmasın. Ben bu forumda tüpleri bağlı bir bayanın bile hamile kaldığını gördüm. O yüzden tüpünün tıkalı olması yıpratmasın seni. Umarım her şey gönlünüze göre olsun. :)

insallah canim .... bende cok istiyoeum takmamayi ama cevrem unutturmuyo onlarada sorduklariinda daha istemiyoruz flaan diyip gecistiriorum ama saf degiller anliyorlar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…