- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 35
- Konu Sahibi asivemavi1989
slmm kizlar......yeni uye oldum artik daynamiyorum bu duygularimi birileriyle paylasmam lazimdi arkdaslarima anlatamiyorum esimide uzmek istemiyorum.gozyaslarimi icime akitiyorum resmen.4 yillik evlyiim uc yildir bebek istyioruz olmuyo.dr endometriozis var diyo ama yok gibi sayacak durumda diyo ilac fln vermedi direk tup bebek yap diyo.kafam allak bullak her ay umitlenip acaba bu ay oldumu diye beklemek sonra hayal kiriklina ugramak arrik cok yordu beni psklojikmen coktum resmen.esim de acele etme daha 25 sin diyo allah isterse veriri diyo .ama artik ben bi ran once anne olmak istiyoeum.cevremdekilerin artik sormalarindan biktimbizimle ayni zamanlarda evlenen arkdslarimizin hepsinin bebekleri oldu ikinciye hamile kalan bile var....bir araya geldikmi kendimi yarim hissediyorum duygularimi anlayamiyorum kiskanmiyorum aksine seviniyorum isyanda etmek isteniyorum ne yapcami sasrim artik kendimi cok kotu hissediyorum arkdslrimin olduklari ortamda olmak istemiyorum cunki eve geldimde kendimi cok kotu hissediyorum....allah kabul etmicegi dua yi ettirmezmis kullarina biliyorum bir gun insllallah ben ANNE olcam.size icimi dokmek istedim benimle ayni durunda olan varmi arkdaslar???