- 5 Aralık 2008
- 909
- 1.102
Kızlar merhaba;çok uzun zamandır forumu takip ediyorum...Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah...Yaklaşık 6 ay gibi bebek denemeleri yapıyoruz..Geçen ay adetim 5 gün gecikme ile geldi,ama ben hayatım boyunca böyle bir sancı yaşamamıştım...Sabah saatlerinde aşırı bir sancı ve gaz sıkışması ile akşama doğru yoğun bir kanama oldu..Hatta o kadar yoğun ve sancılıydıki acaba düşük mü yapıyorum diye düşündüm (adet günüm hiç gecikmezdi,28.gün kurulu saat gibi gelirdi) ve bu adet kanaması yaklaşık 10 gün sürdü normali 4 gün sürerdi...Yine ilk 4-5 gün yoğun kanama ile sonraki 5 gün ise az az damla şeklinde oldu...Acaba düşük mü yaptım korkusu ile geçen ay ilişki yaşamadık eşimle...Geçen ayki tarihime göre bu ay olmam gerekn adetim 2 gün gecikti...İlişkiye girmediğimiz için hamilelikten şüphelenmiyorum ama geçen aydan geç döllenme olabilir mi diye de düşünüyorum...Bu arada 3-4 gündür adet olacakmışım gibi hafif batmalarım oluyor ve aşırı derecede özür dileyerek söylüyorum gaz problemim oluştu Bana bir fikir verirseniz çok mutlu olurum kızlar.....Tekrardan tüm isteyenlere Allah nasip etsin İNŞALLAH....