Sizce neden olabilir ?

No_PRoMiSeS_BaBy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
25
0
86
Aydın
Merhaba..sormak istediğim merak ettiğim ve telaşlandığım bir sorum var.adetim 1 hafta önce bitti.normal hayatıma devam ettim yani denize girdim havuza girdim.ama bundan 3 gün önce tekrar kanamam oldu ve adet kanaması gibi değil.kan çok koyu ve hiç pıhtı yok.benim normalde adet olmadan 1 gün önce ağrım başlar ve adetimin 2.gününe kadar devam eder.ve ayağa kalkamıycak kadar şiddetli olur.birkaç arkadaaşıma sordum adetin bitmeden banyo yaptıysan belin açılmıştır ve adetin bittiktten sonra vücudun kendi kanını atmaya başlar demişti..bu doğrumu acaba belim mi açıldı? yoksa sorun başkamı? endişelenmeye başladım çünkü ilk defa başıma böyle birşey geldi 19 yaşındayım ve bekarım.lütfen beni biraz aydınlatırmısınız.aranızda benim gibi olan varmı? doktora gitmelimiyim yoksa normal mi

Ne oldugunu bilemiyecegim, ama adetin disinda kanama oluyorsa mutlaka kadin doktoruna gitmeni öneririm.
Herhangi bilgiyi alipda gitmemezlik yapma. Gecmis olsun tekrar.

bel açılma olayını ilk defa duyuyorum ve bunun banyoyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.ama normalin dışında bir kanama Allah korusun bir hastalık belirtisi olabilir mutlaka doktora görünün sakın ihmal etmeyin

bel açılması neymiş ben ilk kez duydum sen doktora görün canım elalemin dediğine bakma. zaman kaybetmeden doktora git muayene ol. şakaya gelmez. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…