- 4 Mart 2020
- 53
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi Defnegul1111
-
Benim de öyel olmuştu rahim ağzımda yara varmış doktora gitmeni öneririmMerhaba arkadaslar iliskiye girdigimde canim cok yandi icime alamadım ilk gece bile bukadar acimafi en son 5 gun once oldu sizce neden boyle oldu kac gunfur ruyamda hamile oldugumu goruyorum ama test yaptim cikmadi hamileyken can acirmi
Peki kendiliginden gecermi cunku ortalik cok karisik biliyorsunuzBenim de öyel olmuştu rahim ağzımda yara varmış doktora gitmeni öneririm
Bilmiyorum kiPeki kendiliginden gecermi cunku ortalik cok karisik biliyorsunuz
Canım vajinal enfeksiyonda ağrı yapar banada çok oluyoduMerhaba arkadaslar iliskiye girdigimde canim cok yandi icime alamadım ilk gece bile bukadar acimafi en son 5 gun once oldu sizce neden boyle oldu kac gunfur ruyamda hamile oldugumu goruyorum ama test yaptim cikmadi hamileyken can acirmi
valla cnm benımde ılk oldu bende kacgundur ruyada gebelık testının pozıtıf cıktıgını gordum test yaptım ama 5 gun oldu dıye belkı cıkmadı dedım acıyıncada sasırdım aklıma gebelık geldı dırek sık sıkta yapmıyoruz zorlamıyoruzda yara olması gerekecek durum yok ama doktora gorunmem iyi olacak ama korkuyorum her yer virus cunkıkızlar ben de iki defa alttan muayene oldum, simir falan da yaptırdım. benim de canım çok aciyyo r enfeksiyon olsa alltan muayanede görürdü değil mi ? ben de sanli böyle tahri hissiyatı var kuruluk problemi de , konuyu görmüşken yazayom dedim. rahim ağzı yarasını nasıl fark ediyorlar rahmim ters evet o da acı yapıyor ama var mı önerisi olan
cnm ama idrar falan rahat yapıyorum enfeksiyon olsa idrar yaparkeende cnm yanmazmıydıCanım vajinal enfeksiyonda ağrı yapar banada çok oluyodu
ama canım tahriş olacak bı durum olmadı zorlamadık yanıTahriştir muhtemelen.
Muayene olun.ama canım tahriş olacak bı durum olmadı zorlamadık yanı
İdrarla alakası yok vajinal enfeksiyon olabilir canım bi doktora görün istersencnm ama idrar falan rahat yapıyorum enfeksiyon olsa idrar yaparkeende cnm yanmazmıydı
anladım cnm tesekur ederım yorumlarınız ıcınİdrarla alakası yok vajinal enfeksiyon olabilir canım bi doktora görün istersen
Ne demek çok geçmiş olsun tekrardan :)anladım cnm tesekur ederım yorumlarınız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?