• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ned3n

Defnegul1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
53
27
3
25
Merhaba arkadaslar iliskiye girdigimde canim cok yandi icime alamadım ilk gece bile bukadar acimafi en son 5 gun once oldu sizce neden boyle oldu kac gunfur ruyamda hamile oldugumu goruyorum ama test yaptim cikmadi hamileyken can acirmi

Merhaba arkadaslar iliskiye girdigimde canim cok yandi icime alamadım ilk gece bile bukadar acimafi en son 5 gun once oldu sizce neden boyle oldu kac gunfur ruyamda hamile oldugumu goruyorum ama test yaptim cikmadi hamileyken can acirmi
Benim de öyel olmuştu rahim ağzımda yara varmış doktora gitmeni öneririm

Canım vajinal enfeksiyonda ağrı yapar banada çok oluyodu

kızlar ben de iki defa alttan muayene oldum, simir falan da yaptırdım. benim de canım çok aciyyo r enfeksiyon olsa alltan muayanede görürdü değil mi ? ben de sanli böyle tahri hissiyatı var kuruluk problemi de , konuyu görmüşken yazayom dedim. rahim ağzı yarasını nasıl fark ediyorlar rahmim ters evet o da acı yapıyor ama var mı önerisi olan

kızlar ben de iki defa alttan muayene oldum, simir falan da yaptırdım. benim de canım çok aciyyo r enfeksiyon olsa alltan muayanede görürdü değil mi ? ben de sanli böyle tahri hissiyatı var kuruluk problemi de , konuyu görmüşken yazayom dedim. rahim ağzı yarasını nasıl fark ediyorlar rahmim ters evet o da acı yapıyor ama var mı önerisi olan
valla cnm benımde ılk oldu bende kacgundur ruyada gebelık testının pozıtıf cıktıgını gordum test yaptım ama 5 gun oldu dıye belkı cıkmadı dedım acıyıncada sasırdım aklıma gebelık geldı dırek sık sıkta yapmıyoruz zorlamıyoruzda yara olması gerekecek durum yok ama doktora gorunmem iyi olacak ama korkuyorum her yer virus cunkı

Back