sizce ne zaman yumurtlamış olabilirim?

K

kucukkedicik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kucukkedicik
ya kızlar nolur fikrinizi söliin. ben bugün niye bu kadr stres yaptım onu da bilmiyorum.

şimdi geçen ay 28 çekti benimki. ama normalde 31 gün sürer. bu ayda tam 14. günümde sol kasığımda iğnelenme hissettim yumurtlamada böyle mi olur.

ama eğer 31 günse bu ay bugün tam yumurtlama günüme geliyor. ve karnımda hassasiyet var. göğüslerim sızlıyo ve belim ağrıyo. sizce bugün mü yoksa.

ısıya bakamıyorum çünkü boğazlarımda şişlik var arasıra ateşim çıkıyo..

akıntıdan da anlayamıyorum.

senağlamasenağlamasenağlama

canim yumurtlama zamanlarinda agri olurmus kasiklarda siskinlik hissi ve seninde dedgin gibi ignelenme...isin kac canim....

canim yumurtlama zamanlarinda agri olurmus kasiklarda siskinlik hissi ve seninde dedgin gibi ignelenme...isin kac canim....

canım ölçmüyorum çünkü yanlış olur kesin. boğazlarımda şişlik var ondan ateş bi iniyo bi çıkıyo.acaba bugün mü yaa.

canim demekki bu ayda 28 cekiyor olabilir sen bence hem 28 hem 31 cekecek gunlerde isini saglama al ve iliskiye gir sansin artsin...

doğru diyosun canım ama bugünse kaçıracaz gibi.. neyse bakalım hayırlısı ya. a.s.

sağol canım benim. a.s.a.s.a.s.

hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah bu sefer ....bisey degil canim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…