• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyiz ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Kizlar 3 yillik iliskim ve mart nisan gibi tanisip nisan yapip agustos eylul gibi dugun planliyoruz.hicbir sey net degil cunku ozel sektorden devlete atanmasini bekliyoruz sevgiilimin.ben de ucretli ogrtmenlik yapiyorum sartlat malum.sıkntiya girmeden dugun yapabilmek tek arzum

Bir bahcemiz var annem orada yapalim diyor 2 dugun olacak zaten uzak memleketleri onlarin.aslinda hic hayalimde boyle degildi ama dugun salanuna 5 bin 10bin tl birakmak su asamada cok sacma geliyor bana..siz ne dusunuyorsunuz? bir kere olacak diyerek salonda(salon hayalimde havuz basiydi) mi yapalim yoksa bahceyi organizasyon sirketine mi ayarlatayim?? dertsiz tasasiz birbirmizi yipratmadan bitsin istiyorum.o paraya beyaz esyami alirim diyorum bilemedim

hemen yorum yazayım o zaman...
bahçe olayıda güzel ama şirkette bir dünya para ister.
nikah iyidir.

ama hayallerini bilemiyorum. benim yoktu mesela.
hani zaten durumunuz belli nikahlanın bitsin benim fikrim.
benim birçok arkadaşım hiçbir sıkıntısı maddi olarak olmamasına rağmen düz nikah yaptılar.
stres sıfır..

nikah iyidir.

benim birçok arkadaşım hiçbir sıkıntısı maddi olarak olmamasına rağmen düz nikah yaptılar.
stres sıfır..
Dedigim gibi tabii var hayalim ama aslnda 2 dugun olacak.. kina falanda mi yapmadiniz?

Tarihten dolayı yağmur sorun olabilir. Ya ölü sezonda, ekim sonu kasım başında bir salon ayarlayın, alternatifleri gezin, yada bahçede daha erken saatte yapın

nikah iyidir.

stres sıfır..
canım kınaya çok kişi çağırmadım ama 30 vardı yine.bekar evimde yaptık.
düğünüde 150 kişilik bıryerde yaptık. annem istedi mecbur kaldık.
yoksa ben hayatta yapmazdım.
hangi şehirlerde olacak uygun bir yer yazan olur belki

Back