• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sizce Ne Yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
50
3
36
Diğer
Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim ve yaklaşık bir yıldır çocuk istiyorum ama nasip olmadı.
İlk aylarda muayene olduğumda rahim duvarında küçük bir miyomum olduğunu ama hamilelik için sorun teşkil etmediğini söyledi.Hormon tahlili yaptrıdım bazı değerler çok yüksek çıktı.
aynı tahlili birde devlet hastanesine yaptırdım normal çıktı.
Doktor 8 ay sonra muayeneye gelmemi söyledi.Soğan suyu ve hayıt tohumu kullandım.
8 ay sonra başka doktora gittiğimde rahim duvarında miyomdan eser yoktu.
Hatta inanmadı.doktor sende bir sorun yok eşin sperm testi yaptırsın dedi.
Devlette sperm testi yaptırdık hareketli yüzde 30 yavaş hareketli 10 ve cansız yüzde 60 çıktı.
Bu ay keçi boynuzu , arı sütü bal polen ve çinko hapına başladık.
Sizce böyle devam etmeli miyiz?Yoksa tekrar doktora mı gitmeliyiz?

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim ve yaklaşık bir yıldır çocuk istiyorum ama nasip olmadı.
İlk aylarda muayene olduğumda rahim duvarında küçük bir miyomum olduğunu ama hamilelik için sorun teşkil etmediğini söyledi.Hormon tahlili yaptrıdım bazı değerler çok yüksek çıktı.
aynı tahlili birde devlet hastanesine yaptırdım normal çıktı.
Doktor 8 ay sonra muayeneye gelmemi söyledi.Soğan suyu ve hayıt tohumu kullandım.
8 ay sonra başka doktora gittiğimde rahim duvarında miyomdan eser yoktu.
Hatta inanmadı.doktor sende bir sorun yok eşin sperm testi yaptırsın dedi.
Devlette sperm testi yaptırdık hareketli yüzde 30 yavaş hareketli 10 ve cansız yüzde 60 çıktı.
Bu ay keçi boynuzu , arı sütü bal polen ve çinko hapına başladık.
Sizce böyle devam etmeli miyiz?Yoksa tekrar doktora mı gitmeliyiz?

Kesinlikle cok iyi bir androlog a gitmelisiniz. Zaman kaybetmeyin . Kurlere devam edebilir ama doktor kontrolunde tedavi olmasi lazim esinin. :2:Varikosel i varsa ameliyat olmasi gerekir.

Kesinlikle cok iyi bir androlog a gitmelisiniz. Zaman kaybetmeyin . Kurlere devam edebilir ama doktor kontrolunde tedavi olmasi lazim esinin. :2:Varikosel i varsa ameliyat olmasi gerekir.

canım ultrasn çektik şu sonuç çıktı:2.5mm ve 2.3 mm reflü izlenmeyen grade I varikosel iel uyumlu dilate variköz yapılar izlendi yazıyor.
doktor ameliyat gerekmediğini söyledi ama ona güvenmeli miyim bilmiyorum.

Bu isin uzmani iyi doktorlar ultrosona bakmiyor asla.. elle muayeneden saptiyor. bizimde 1. derece varikoseldi ve cift tarafli ameliyat oldu . Ameliyattan cikinca doktor bekledigimden bildigimden daha kotuymus dedi. Doktorunuz kim?

doktorun adını bilmiyorum zaten 1 kez gittik ona.
Canım ameliyat olduktan sonra faydası oldu mu?

senin adın açok sevindim.Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin.
Canım sizinki kaç mm idi?
Ayrıca ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın?

ameliyat oncesi 7 mil idi ileri hiz ve morfoloji sifirdi ameliyat olduk tam 6 ay da hamile kaldim

ben sayiyi yazmistim 7 milyon du diye varikoselin mm ini bilmiyorum canim sadece 1. dereceydi baslangic seviyeydi yani

Back