arkadaslar slm..ben daha öncede yazmıştım.siyah saclarımı açmaya calıştım iki defa açıcı yaptım.sacımın rengi berbat olmuştu.kızıl ama garip bi renkti.sonra palette nin koyu yakutundan boyadım dedim ne olursa olsun artık çünkü kafamın rengine en yakın o renkti.ama boyadıktan sonra ateş gibi süper bi renk oldu.şimdi de havuzda falan güneşten çok açıldı sogan kabugu gibi oldu.çok güzel oldu rengi ama ben röfle istiyorum ve korkuyorum valla.sacımı kestirdim geçen gün kuaför dedi sakın röfle yaptırma mahvolur dedi.bir yandan çamterebentinli şampuanımı kullanıyorum çok iyi geldi parlıyor saclarım epey bi güçlendi.kuru da durmuyor.sizce ne yapsam.güzel bir kuaföre gidip yaptırsammı?:uhm:
canım sana tavsiye bende siyahtan döndüm ve saçlarım berbat oldu gidip kestiricem şimdi kısa bence yaptırma bir müddet kullan saçını yoksa yine eski halini alır kuaförün dediği gibi mahvolur saçların..
Bence de biraz saçlarını dinlendir. Ayrıca sakın kestirme...İlla röfle istiyorsan (saçını biraz dinlendirdikten sonra), yapabilirsin. Zaten senden iyi röfle yaptırıp yaptıramayacağını kimse bilemez. Başka birkaç kuaföre de danış. Olmazsa da düzeltirsin. Arkadaşlarının tanıdığı birkaç kuaför vardır belki...