- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
-
- Konu Sahibi capricorn87
Çocukların vebaline girmek düşündürüyor beni inşallah ortaya çıkar Allah'ından bulsun ne diyeyim teşekkür ederimBence yapma o elbet ortaya çıkar bunu ortaya çıkaran sen olma altından kalkamayabilirsin
Aslında istemediğim için 6 yıldır saklıyorum bunu ama en son dediği ve yaptığı şeylerden sonra sanırım canımı acıtıyor için canı yansın istiyorum .Fakat diğer arkadaşların dediği gibi çok büyük vebal altında kalacağım Allah'ından bulsunKötülüğe kötülükle cevap vermek seni de kötü yapar. Bunu istiyor musun?
Çok doğru anlamissiniz teşekkür ederim:))Görümce ve kv sizin evliliğinizde ciddi problemlere sebep olmuş
Aynı zamanda görümce birini seviyor nişanlanıyor aillelerin karşı çıkması sonucu görümce ayrılıyor
Akabinde görümce zengin biriyle evleniyor ama eski nişanlısını unutamıyor
Görümce esli nişanlısına gel kaçalım diye mesajlar gönderip rahatsız ediyor
Eski nişanlı ise başkası ile nişanlanıyor
Durumdan raharsız olan eski nişanlının nişanlısı durumu konu sahibinin eşine kardeşlerine yazıp rahatsızlığını dillendiriyor
Face te uzun aradan sonra diğer diye bir klasörden konu sahibi bunu tesadüfen görüyor
Buarada görümce oğluna ex aşkının ismini koyuyor
Konu sahibi burada görümceyi ayıplıyor
Ve soruyor bunları dillendirip anlatayım mı
Doğru anladıysam:))
Annemde aynısını söyledi biliyo musun?iki tane çocuk var onların vebaline girmek onun yaptığıyla aynı
Çok doğru söylüyorsunuz normalde kesseniz söylemem ki nisandan itibaren hiç huzur vermediler buna rağmen söylemedim ,ima dahi etmedim yani bel altı vuracak kadar basit bir insan değilim ama geçen yıl bir tartışma sonucu bana sürtük deyip aileme bunu kakaladiniz vs yazınca içimi sogutamiyorum ama dediğiniz gibi hiçbir gerçek gizli kalmaz biraz daha sabır teşekkür ederim:)kendine yakisan davranis neyse onu yap. onun evliliginin bozulmasina sebeb olmak istiyosan (ki sonra yuzde yuz eminim senin evliligin yine sallanacak), anlat.
ben kalitemi bozmiicam, karismiicam, ne yaparsa yapsin herkes er yada gec adalet yerini bulur diyorsanda, anlatma.
yani ne yaparsan yap, bu karsindakinin sana ne yaptigiyla alakali degildir, senin nasil bir karakter oldugunla alakalidir.
Farklı sehirlerdeyiz ve görüşmüyoruz 1 yıldır .ama kv illaki gelir konu açarsa ona söylemeyi düşünüyorum konuyu biliyorlar buna eminimbir ara çek kenara bak bende bunları biliyorum ama terbiyemden susuyorum uğraşıp durma benimle yoksa yakındır şeytana uyup eşime anlatmam diye küçücük bir tehdit et, herkesin dediğine katılıyorum ulu orta söyleme senden çıkmasın. sadece görümcen artık sabrının kalmadığını bilsin.
Hayatından çok memnun bilmiyorum diyorum ya tanımadığım birisi de olsa aynı düşüncede olurdumpisliğinde boğulsun insan müsveddesi.bu kadın bide anne.cocuklarına hangi ahlaki bilgileri verecek..
Hayır ben bu olayı öğrendiğimde hamileydi ve dusuk riski vardı .Ve kadın kocasına ve gorumcelerine mesaj attım deyince herkes halinden memnun diye düşündüm ve sonrasinda da çocuk var diye sustum zaten yıllardır hazmedemedigim için konu açtım ortada iki çocuk var ve mantıklı düşünmek zorundandayim Evet intikam dedim çünkü o laflar yüzünden hala içim acıyor ama intikam alsam o olayın sıcaklığıyla söylerdimYani amaç haksızlığa susmak değil, intikam almak ; çok erdemli bir hareket gerçekten.
çok şükürGörümce ve kv sizin evliliğinizde ciddi problemlere sebep olmuş
Aynı zamanda görümce birini seviyor nişanlanıyor aillelerin karşı çıkması sonucu görümce ayrılıyor
Durumdan raharsız olan eski nişanlının nişanlısı durumu konu sahibinin eşine kardeşlerine yazıp rahatsızlığını dillendiriyor
Face te uzun aradan sonra diğer diye bir klasörden konu sahibi bunu tesadüfen görüyor
ya profil fotosunu filan alıp yeni face açılabilir. istek atılabilir. ama bakmayın ben de görümcenizin yaptığına inandım. o tarafa daha çok yakınım ama gene de ayıpları örtme de gece gibi ol der mevlanaYok bu kesin adamı bende biliyorum o dönem resmini filan da biliyorum kadın onun eşi kesin bu .birde kadın istek sayfasının resmini atmış kendi profilinden inanmazsan iz bakın diye keşke iftira olsa
Görümce ve kv sizin evliliğinizde ciddi problemlere sebep olmuş