- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
-
- Konu Sahibi capricorn87
Yeni nişanlandığım dönemde eşimle yine annesinin doldurusu ve eşimin onun lafiyla hareket etmesi sonucu ayrıydik.Bir gece Facebook'ta bir mesaj gördüm . Büyük gorumcemin evlenmeden önce görüştüğü ,ailelerin tanıştığı ama anlaşamadıkları için onay vermedikleri kişinin şimdiki eşiymis. Aileler istemediği için ayrıldılar ve hemen ardından şimdiki enişteyle nişanlandı sebep mantık evliliği yapmak istemiş çünkü zenginleşmiş.Kadin fotolarla bunun face den sürekli bunlara istek gonderdigini ,nisanliyken adama seni unutamadım gel kaçıp evlenelim vs yazdığını söylemiş .En son tekrar istek göndermiş eşimin mesajı kapalı olduğu için bana ailesine bildirmemi artık biktiklarini yazmış.ve tabi gorumcemin eşine ve gorumcelerine de mesaj atmış ama diğer kutusunda ben tesadüf 2 ay sonra gördüm onlar gördü mü bilmiyorum .anneme anlattım asla anlatma yuva yikarsin bu vebale girme dedi öyle kaldı .sonra eşimle barıştık ve öğrendim ki bunu yaparken hamileymus ve oğluna eski sevgilisinin adını koydu bana göre çok çirkin bı durum inanın kardesim de yapsa aynı düşünürüm .şimdi bana sürtük diyen ,aileme ettiğimiz kavgadan haberdar olsunlar diye bana hakaret eden mesajlar atan bu yaratığın pisliğini hala gizlemeli miyim yoksa benim yuvami yıkmaya çalışan bu şahsın yaptığı şeyi eşime anlatmalı miyim ??not:eşim ne tepki verir bilmiyorum ama pek hazmedecegi bir olay değil
Ben anlamadım.
Yok konu sahibine de atmış kadın mesajları. 2 ay sonra diğer kutusunda görmüş.görümcelerinize ve eşlerine attığı mesajları siz nasıl görüyorsunuz ki ben de anlamadım konuyu
Bugün nedense karışık yazıyorum hepBen anlamadım.
Birkaç kez okuyunca anladım. Kim kimdir üst satırlar biraz karışık olmuş.
Bence hiç karışmayın.
Valla inanın içime resmen şeytan giriyor diyorum ki yapmasaymis madem unutmadı evlenmeseymis hadi evlendin çocuğuna ismini koymak nedir bı de bu insan bana sürtük dedi .diyorum anlat sürtük kim görsünler sonra diyorum çocukların vebalini alma Allah'ından bulsunbence direkt söyle kendisine. aynı şeyi ben yaşadım. eski kv atıyordu böyle mesajlar oğlunun arkadaşlarından birisine. ben de boşanırken beni mesaj ile tehdit eden kv ye " bana bak gider kocana hepsini anlatırım benimle uğraşma "dedim ve tehdit mesajlarını savcılığa şikayet ettim. karı koca karakola çağırıldılar ondan sonra kimse bana bulaşamadı :)
o yüzden maalesef arsıza karşı susup oturmamamız gerektiğini anladım. siz kibarlıktan saygıdan sustukça insanlar gemiyi azıya alıyorlar ve cesaretleniyorlar daha fazlasını yapmak için.
bu tip insanlara fırsat vermeyin ve hakkınızı savunun...
Yok bu kesin adamı bende biliyorum o dönem resmini filan da biliyorum kadın onun eşi kesin bu .birde kadın istek sayfasının resmini atmış kendi profilinden inanmazsan iz bakın diye keşke iftira olsabenim de yengem için bu tarz bi mesaj gelmişti face den. söylemedim kardeşlerime de atmış onlara da söylettirmedim. aylar sonra bana mesaj atan o face hesabına baktığım da yengemin sevmediği bi akrabası olduğunu gördüm. iyi ki ortalığı karıştırmamışım dedim.
6 yıldır saklıyorum ama bazen bana yapılanlar aklıma gelince kafam karışıyor işte fakat o vebalı kaldırabilir miy m bilmiyorumKarışmayın bence
Teşekkür ederim bulasmamak daha iyi sanırımHiç gerek yok
Yanlız eşinizin ailesi ile mesafenizi koruyun
Mesafeli bir ilişki hepiniz için iyi olacaktır
Annemde aynısını söyledi biliyo musun?iki tane çocuk var onların vebaline girmek onun yaptığıyla aynıSana sürtük diyen insanlardan hiç bir farkın kalmaz.
Allaha havale et.