- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- Konu Sahibi capricorn87
Yeni nişanlandığım dönemde eşimle yine annesinin doldurusu ve eşimin onun lafiyla hareket etmesi sonucu ayrıydik.Bir gece Facebook'ta bir mesaj gördüm . Büyük gorumcemin evlenmeden önce görüştüğü ,ailelerin tanıştığı ama anlaşamadıkları için onay vermedikleri kişinin şimdiki eşiymis. Aileler istemediği için ayrıldılar ve hemen ardından şimdiki enişteyle nişanlandı sebep mantık evliliği yapmak istemiş çünkü zenginleşmiş.Kadin fotolarla bunun face den sürekli bunlara istek gonderdigini ,nisanliyken adama seni unutamadım gel kaçıp evlenelim vs yazdığını söylemiş .En son tekrar istek göndermiş eşimin mesajı kapalı olduğu için bana ailesine bildirmemi artık biktiklarini yazmış.ve tabi gorumcemin eşine ve gorumcelerine de mesaj atmış ama diğer kutusunda ben tesadüf 2 ay sonra gördüm onlar gördü mü bilmiyorum .anneme anlattım asla anlatma yuva yikarsin bu vebale girme dedi öyle kaldı .sonra eşimle barıştık ve öğrendim ki bunu yaparken hamileymus ve oğluna eski sevgilisinin adını koydu bana göre çok çirkin bı durum inanın kardesim de yapsa aynı düşünürüm .şimdi bana sürtük diyen ,aileme ettiğimiz kavgadan haberdar olsunlar diye bana hakaret eden mesajlar atan bu yaratığın pisliğini hala gizlemeli miyim yoksa benim yuvami yıkmaya çalışan bu şahsın yaptığı şeyi eşime anlatmalı miyim ??not:eşim ne tepki verir bilmiyorum ama pek hazmedecegi bir olay değil