SiZce ne yapmalıyım? Anket içerir.

Ayakkabıyı vereyim mi ?

• Ver

• Verme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.663
83
Herkese merhaba,
Bir konuda fikrinizi almak istedim.Şimdi benim çok sevdiğim manevi bir ablam var onunda kızı var liseye gidiyor beni de çok sever.Ben arada olmayan kıyafetlerimi verirdim kızına veya kendine.Şimdi dün dolap detoksu yaptım tabir yerindeyse giymediğim elbiseleri vereceğim yine kızına geçen haftada doğumgünüydü hediye almadım bu şekilde telafi ederim dedim ama giymediklerim kötü kıyafetler değil hepsi yepyeni ve oldu sana 5 koca poşet elbise bunları vericem.Ancak tam karar veremediğim konu şu benim bir ayakkabım var küçük numara aldım giyerim diye giyemedim tabi bir kere bile bayağıda pahalıya almıştım 1500 falandı aldığımda şimdi uçmuştur.Ayakkabıyı satmak için internete koydum ama aylardır alıcısı yok.Bu ayakkabıyı da versem mi dedim ama hem vereyim diyorum sonra kıyamıyorum.Yanlış anlamayın cimri falan değilim insanlara yardım etmeyi seviyorum ama niyeyse biran düşündüm gerçekten vereyim mi diye .Abartmış mı olurum ne biliyim çok pahalıya aldım hiç de giymedim ya da başka birine mi vereyim onu ? Ya da yapmışken iyiliği tam mı yapayım ? Çünkü vereceğim kıyafet 6-7 poşet en az 10 tane kazak var.

Düzeltme: Elbiselerin bir kısmını verdim diğer kalan kısmını başka ihtiyacı aynı olan aynı yaşlarda başka bir kıza vereceğim.Ayakkabıyı vermedim kıyamadım:KK22:

Son düzenleme:
1500 'e ayakkabı maşallah Allah daha fazlasını versin :)
Ben 100- 150 tl civarı verirken 100 kere düşünüyorum.ERTESİ sabahta ne kadar pahalıya aldım diye kendim ile çekişiyorum.Tabi kazançlarımız ile de alakalı .Hayat standartlarımız ne ise ayağımızı ona göre uzatıyoruz ;)

Hediye almak zorunda değilsiniz tabii ki , asla böyle bir insan değilim . Ama hediye almayıp , eski kıyafetlerinizi (ne kadar yeni olursa olsun sonuçta sizin eskiniz) onun yerine geçer diye verme fikrinizi çok doğru bulamadım açıkçası . Hediye almayın , elbiseleri verin ama onun yerine geçsin diye düşünmeyin bence .
Ayakkabıya gelince , o size kalmış bir şey.1500 lira tabii ki az bir para değil . Ama o fiyata satabiliyor musunuz o da var .
Sonradan içinizde yara gibi kalacaksa vermeyin , kalmayacaksa verin diyorum :)

Hediye almak zorunda değilsiniz tabii ki , asla böyle bir insan değilim . Ama hediye almayıp , eski kıyafetlerinizi (ne kadar yeni olursa olsun sonuçta sizin eskiniz) onun yerine geçer diye verme fikrinizi çok doğru bulamadım açıkçası . Hediye almayın , elbiseleri verin ama onun yerine geçsin diye düşünmeyin bence .
Ayakkabıya gelince , o size kalmış bir şey.1500 lira tabii ki az bir para değil . Ama o fiyata satabiliyor musunuz o da var .
Sonradan içinizde yara gibi kalacaksa vermeyin , kalmayacaksa verin diyorum :)
Amacım tabiki de hediye yerine onları vereyim değil.Olay şu zaten vericektim kıyafetler kızın doğumgünü zamanına denk geldi öyle diyeyim.Hediye alamadım o dönem

Herkese merhaba,
Bir konuda fikrinizi almak istedim.Şimdi benim çok sevdiğim manevi bir ablam var onunda kızı var liseye gidiyor beni de çok sever.Ben arada olmayan kıyafetlerimi verirdim kızına veya kendine.Şimdi dün dolap detoksu yaptım tabir yerindeyse giymediğim elbiseleri vereceğim yine kızına geçen haftada doğumgünüydü hediye almadım bu şekilde telafi ederim dedim ama giymediklerim kötü kıyafetler değil hepsi yepyeni ve oldu sana 5 koca poşet elbise bunları vericem.Ancak tam karar veremediğim konu şu benim bir ayakkabım var küçük numara aldım giyerim diye giyemedim tabi bir kere bile bayağıda pahalıya almıştım 1500 falandı aldığımda şimdi uçmuştur.Ayakkabıyı satmak için internete koydum ama aylardır alıcısı yok.Bu ayakkabıyı da versem mi dedim ama hem vereyim diyorum sonra kıyamıyorum.Yanlış anlamayın cimri falan değilim insanlara yardım etmeyi seviyorum ama niyeyse biran düşündüm gerçekten vereyim mi diye .Abartmış mı olurum ne biliyim çok pahalıya aldım hiç de giymedim ya da başka birine mi vereyim onu ? Ya da yapmışken iyiliği tam mı yapayım ? Çünkü vereceğim kıyafet 6-7 poşet en az 10 tane kazak var.
Ayakkabıyı zaten giyemeyeceksiniz oyle dolabinizda duracaksa verin elbette ama cok da yuksek bir fiyata almissiniz hediye alsaniz o ayakkabi degerinde bir para harcamayacaktiniz diye dusunuyorum.onu belki ayakkabi almak isteyen cevrenizden birine daha uyguna satabilirsiniz hic giymedgnizi belirterek veya onu zamaninda keske dogru numara ile degistreblseydniz? Giymedginiz ama yipranmamis yeni gysilerinizi verin tabi ama ben dogum gunu icinse ayri bir hediye daha almanizi oneririm cnku siz normalde de boyle esyalarinizi veriyorsunuz ve sevdginiz bir kisinin kizi ise ayırdığınız esyalarin yani sira,arkadasinizin kizini dusunerek bir hediye almaniz daha hos olur

Son düzenleme:
Elinizde kalcak gibiyse verin aylarca sizde duruyomuş. Onun giyebileceği bi tarzda ayakkabıysa verin bence. Mutluluğunu düşünemiyorum:)

Tabi ki vermeyin.
Parayla ilgisi yok.
1500tl ilk üst sınıf bir ayakkabıyla tanıştırmayın kızı. Arkadaşı görür sorar lafı olur. Kendisinin hoşuna gider ama marka giyinmeye teşvik olur. Kendisinin alım gücü yoksa bence vermeyin. Ayakkabıyı 200-300tl ye satıp (zaten gözden çıkarmışsınız) kıza kaban ya da bot alın onların bütçesine de uyar temiz temiz giyer.

Tabi ki vermeyin.
Parayla ilgisi yok.
1500tl ilk üst sınıf bir ayakkabıyla tanıştırmayın kızı. Arkadaşı görür sorar lafı olur. Kendisinin hoşuna gider ama marka giyinmeye teşvik olur. Kendisinin alım gücü yoksa bence vermeyin. Ayakkabıyı 200-300tl ye satıp (zaten gözden çıkarmışsınız) kıza kaban ya da bot alın onların bütçesine de uyar temiz temiz giyer.
Ufak bir hediye alacağım yanında ama ayakkabı zaten 2 yıla yakındır benimle.Popüler bir uygulamada satışa çıkardın aylardır satılmıyor ondan acaba vereyim mi dedim ama kararsızım hala.

Ufak bir hediye alacağım yanında ama ayakkabı zaten 2 yıla yakındır benimle.Popüler bir uygulamada satışa çıkardın aylardır satılmıyor ondan acaba vereyim mi dedim ama kararsızım hala.
Demek istediğim verdiğiniz hediyeler de onların bütçesinin çok üstünde olmasın. Bahsedilen ayakkabı nedir?

nekadardan satmaya çalışıyorsunuz. madem giymiyorsunuz fiyatı düşürün. satarsanız daha kullanışlı bişey alın daha faydalı olur diye düşündüm..

Back