sizce ne yapmalıı ??

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.656
1.053
373
32
arkadaşlarr 1 seneye yakın bir ilişkimm vardıı...
bu sene içinde babamı da kaybettimm..
benim için büyük bir acı oldu...
dışarda da okuyorumm aileminn yanında da değilimm.
tek başıma birşeylerin üstesinden gelmeye çalıştımm..
o süre zarfında sevgilimde oldu..
fakar benim aile sorunlarım onun aile sorunları derken aramızda anlaşmazlıklarda başladıı..
ben babamı kaybettiğim andan beri çok dağıldımm..
sevgilimle aramızdaki küçücük bir anlaşmayı bile çok büyüttk..
ayrıl barış ayrıll barış derkenn artık tükendiğimizi hissediyorumm..
iki kere yüzüğü attımm..
tamam elbetteki bende de hatalar var yok demiyorumm..
ama yaşadıklarım öyle zor du kii bu dönemde mantıklı karar verebilmem imkansızdı..
tekrar sevgilimle barıştığımda sen bana bunu dedinn bak gene ben döndümm gene benn yalvardımm diyip sürekli yüzüme vurmalar..
hep böyle devam etti fakat ben yoruldumm ..
şu son 1 haftadır ayrıyız..
hep ben aşkımın peşinden koştumm sen yüzüğü çıkarıp dönüp gittinn dedii hiç suçunu kabullenmiyorsun diyor..
benimde suçum vardır elbet ama kendinde suçu aramaması beni bitiriyor..
dostça ayrıldıkk belki de doğrusu buydu ama hayatımı ona göre ayarladımm o benim can parçamdıı..
böyle bir duruma gelebileceğimiz aklımızın ucundan geçmezdi canım ciğerim yanıyor..
1 senede neler neler ne dertler yaşadık..
sonu bu mu olmalıydı ?
sizce her ne olursa olsunn hele ben bu durumdaykenn elini her daim uzatması mı doğru
yoksaa yüzüğü iki kere çıkarıpp attm diye bu durumda arkasını mı dönmesi doğruu?
lütfen görüşlerinize öyle ihtiyacım var ki

canım duygusal olarak çok yıprandığını anlayabiliyorum. büyük acılardan sonra bazı şeylerin tekrar rayına oturması zaman alıyor.
nişanlın da kendi açısından haklı olabilir. o da aynı mücadelenin içinde yorulmuştur.
her kavganın ardından yüzük çıkarman bana çok yanlış geldi.
eğer o yüzüğü taktıysan ancak bir daha takmamak üzere çıkartmalısın.
aksi taktirde sıkıcı bir oyuna dönüşür ilişkiniz.
sanırım hep seni ikna eden taraf olmaktan yorulmuş.
bu sefer de sen bi adım at. alttan almayı da bilmek lazım. tek tarafın çabasıyla yürümez.
ara onu kaybetmek istemediğini, yüzüğünü bir daha hiç çıkartmak istemediğini söyle. içinden geliyorsa tabi.
hatalı olduğunu kabul etmen onun sana olan güvenini artırır.

1 sene bile olmamış anlaşılan.

yüzük olayı nedir anlayamadım ?

fazla naz açık usandırır demişler ya büyükler boşuna dememişler. sizi bırakması onun açısından iyi olmuş. oyuncağa çevirmişsiniz çünkü onu. bırakında adam hayatını kursun. zor şeyler yaşasanızda kimsenin hayatını alt üst etmeye hakkınız yok hiçbir zaman.

1 sene bile olmamış anlaşılan.

yüzük olayı nedir anlayamadım ?

fazla naz açık usandırır demişler ya büyükler boşuna dememişler. sizi bırakması onun açısından iyi olmuş. oyuncağa çevirmişsiniz çünkü onu. bırakında adam hayatını kursun. zor şeyler yaşasanızda kimsenin hayatını alt üst etmeye hakkınız yok hiçbir zaman.

haklısınız tabikide .. düşüncenize saygım var.. teşekkür edermm yorum yaptığınız için

canım duygusal olarak çok yıprandığını anlayabiliyorum. büyük acılardan sonra bazı şeylerin tekrar rayına oturması zaman alıyor.
nişanlın da kendi açısından haklı olabilir. o da aynı mücadelenin içinde yorulmuştur.
her kavganın ardından yüzük çıkarman bana çok yanlış geldi.
eğer o yüzüğü taktıysan ancak bir daha takmamak üzere çıkartmalısın.
aksi taktirde sıkıcı bir oyuna dönüşür ilişkiniz.
sanırım hep seni ikna eden taraf olmaktan yorulmuş.
bu sefer de sen bi adım at. alttan almayı da bilmek lazım. tek tarafın çabasıyla yürümez.
ara onu kaybetmek istemediğini, yüzüğünü bir daha hiç çıkartmak istemediğini söyle. içinden geliyorsa tabi.
hatalı olduğunu kabul etmen onun sana olan güvenini artırır.

elimde deil kii babamı kaybettimmm 5 ay önce.. ev arkadaşlarım arkamdan vurdular evden ayrılmak zorunda kaldımm.. herşeyy şu aylarda oldu .. :14::14:

ayrıca ben bu durumdayken demişsin ya, inan herkes bir şekilde bir durumun içinde.
sürekli ilgi bekleyen anlaşılmayı bekleyen küsen alınan bir kadın olma.
önce kendin için güçlü olabilmelisin. en yakının da olsa bir yere kadar yardımı olur.
dışarda çok insan olabilir ama,
kendi içimizde sadece kendimizle başbaşayız.

ayrıca ben bu durumdayken demişsin ya, inan herkes bir şekilde bir durumun içinde.
sürekli ilgi bekleyen anlaşılmayı bekleyen küsen alınan bir kadın olma.
önce kendin için güçlü olabilmelisin. en yakının da olsa bir yere kadar yardımı olur.
dışarda çok insan olabilir ama,
kendi içimizde sadece kendimizle başbaşayız.

haklısınız amaa her ne olursa olsunn yanmda olmasıı bana hep bir adım gelmesi gerekmezmiydii..
her zaman değill sadece şu dönemimde..
çünkü hiçbirşey tek taraflıı değil ama şu zamanlardaa insan daha farklıı bi ilgi bekliyor

Son bir kez konuşup düzelmesi için gerekirse biraz zaman verip sizde gayret gösterebilirsiniz.Tabiki gayret göstereceğiniz yönünde güven vermeli bunu hissettirmelisiniz ona:73:

Son bir kez konuşup düzelmesi için gerekirse biraz zaman verip sizde gayret gösterebilirsiniz.Tabiki gayret göstereceğiniz yönünde güven vermeli bunu hissettirmelisiniz ona:73:

öyle dardayım kii şuann yanımda olmasını isterdimm her ne olursa olsun...
inanınn sadece şu zamanda şuan şimdi yanımda olsa nelerimi feda etmezdim kii..
zaten derdim var derdimin üzerine dert ekliyor..
üzülüyorummm kırılıyorumm..
sonunda kendi kabuğuma çekiliyorumm...
:14:

elimde deil kii babamı kaybettimmm 5 ay önce.. ev arkadaşlarım arkamdan vurdular evden ayrılmak zorunda kaldımm.. herşeyy şu aylarda oldu .. :14::14:

çok haklısın. zamana ihtiyacın var anlıyorum seni.
kendini yalnız ve çaresiz hissediyorsun.
dedim ya az önce, hayat böyle bişey işte. çok zor. çok acı var.
kimseden fazla bişey beklememelisin yoksa daha çok üzülürsün.
çünkü beklediğini asla bulamazsın.
kendi yaralarını kendin sarmak zorundasın. zorundayız.
elini ateşe tutsan senin canın yanar. herkes bilir yanık acısının ne olduğunu ama kimsenin eli acımaz. sadece bilir.
o yüzden toparlanmaya çalış.
hayatı gerçek yüzüyle görüp kabul etmek gerek.
ne yazık ki ölüm de bu gerçeğin en büyük parçası. ölüm acısı yaşamayan var mı bu dünyada.
hepimizin içinde bir yer bu acıyla kanıyor. ama bununla yaşamaya devam ediyoruz. dünyanın düzeni böyle.
insanlara gelince daha çok arkandan vuran olacaktır. buda gerçeğin bir diğer parçası.
sadece sen varsın. bunu hiç unutma. sen güçlü olursan yanında olurlar. bu da gerçeğin başka bir parçası.
ooooff.. hayat bu işte canım.

çok haklısın. zamana ihtiyacın var anlıyorum seni.
kendini yalnız ve çaresiz hissediyorsun.
dedim ya az önce, hayat böyle bişey işte. çok zor. çok acı var.
kimseden fazla bişey beklememelisin yoksa daha çok üzülürsün.
çünkü beklediğini asla bulamazsın.
kendi yaralarını kendin sarmak zorundasın. zorundayız.
elini ateşe tutsan senin canın yanar. herkes bilir yanık acısının ne olduğunu ama kimsenin eli acımaz. sadece bilir.
o yüzden toparlanmaya çalış.
hayatı gerçek yüzüyle görüp kabul etmek gerek.
ne yazık ki ölüm de bu gerçeğin en büyük parçası. ölüm acısı yaşamayan var mı bu dünyada.
hepimizin içinde bir yer bu acıyla kanıyor. ama bununla yaşamaya devam ediyoruz. dünyanın düzeni böyle.
insanlara gelince daha çok arkandan vuran olacaktır. buda gerçeğin bir diğer parçası.
sadece sen varsın. bunu hiç unutma. sen güçlü olursan yanında olurlar. bu da gerçeğin başka bir parçası.
ooooff.. hayat bu işte canım.

Allah razı olsnn canım...

benim tek beklediğimmm her ne kadar yüzüğü atsam da ( acım çok büyükkk üstüme geldiği için yaptım )
yanımda olmasıydıı sıcacık bir eldii çok mu şey istedmmm

bak şimdi sen bi toparlan. dimdik dur. hayata hazır olduğuna kimseye ihtiyacın olmadığına kendini inandır.
bu inanç her haline tavrına sesinin tonuna bile yansıyacaktır.
sonra da nişanlınla ilişkne bu halinle yeniden başla.
çok daha iyi hissedeceksin kendini. o da şaşıracak tabi.
o yanında olmak isteyecek daha doğrusu sen onun yanında ol isteyecek.
bu dominant teyze ol demek değil tabi.

bak şimdi sen bi toparlan. dimdik dur. hayata hazır olduğuna kimseye ihtiyacın olmadığına kendini inandır.
bu inanç her haline tavrına sesinin tonuna bile yansıyacaktır.
sonra da nişanlınla ilişkne bu halinle yeniden başla.
çok daha iyi hissedeceksin kendini. o da şaşıracak tabi.
o yanında olmak isteyecek daha doğrusu sen onun yanında ol isteyecek.
bu dominant teyze ol demek değil tabi.

canım iyi olduğum da her halükarda yaşamıma devam ederimm. .. önemli olan şu zor zamanlar..
sence ben bu zor zamanları kendim atlattıktan sonra... bir daha yüzüne bakar mıyımm onun ???

arkadaşlarr 1 seneye yakın bir ilişkimm vardıı...
bu sene içinde babamı da kaybettimm..
benim için büyük bir acı oldu...
dışarda da okuyorumm aileminn yanında da değilimm.
tek başıma birşeylerin üstesinden gelmeye çalıştımm..
o süre zarfında sevgilimde oldu..
fakar benim aile sorunlarım onun aile sorunları derken aramızda anlaşmazlıklarda başladıı..
ben babamı kaybettiğim andan beri çok dağıldımm..
sevgilimle aramızdaki küçücük bir anlaşmayı bile çok büyüttk..
ayrıl barış ayrıll barış derkenn artık tükendiğimizi hissediyorumm..
iki kere yüzüğü attımm..
tamam elbetteki bende de hatalar var yok demiyorumm..
ama yaşadıklarım öyle zor du kii bu dönemde mantıklı karar verebilmem imkansızdı..
tekrar sevgilimle barıştığımda sen bana bunu dedinn bak gene ben döndümm gene benn yalvardımm diyip sürekli yüzüme vurmalar..
hep böyle devam etti fakat ben yoruldumm ..
şu son 1 haftadır ayrıyız..
hep ben aşkımın peşinden koştumm sen yüzüğü çıkarıp dönüp gittinn dedii hiç suçunu kabullenmiyorsun diyor..
benimde suçum vardır elbet ama kendinde suçu aramaması beni bitiriyor..
dostça ayrıldıkk belki de doğrusu buydu ama hayatımı ona göre ayarladımm o benim can parçamdıı..
böyle bir duruma gelebileceğimiz aklımızın ucundan geçmezdi canım ciğerim yanıyor..
1 senede neler neler ne dertler yaşadık..
sonu bu mu olmalıydı ?
sizce her ne olursa olsunn hele ben bu durumdaykenn elini her daim uzatması mı doğru
yoksaa yüzüğü iki kere çıkarıpp attm diye bu durumda arkasını mı dönmesi doğruu?
lütfen görüşlerinize öyle ihtiyacım var ki

Sevdiğiniz belli ama siz onun sizi hep alttan almasına öyle alışmışsınız ki yine ondan adım bekliyorsunuz ama kalbinizi dinleyin ve onsuz yaşayamayacağınızı düşünüyorsanız ona karşı ilk adımı siz atın öyle özürle falan değil ama arayın sanki aranızda böyle şeyler geçmemiş gibi içten samimi sıcak konuşun zaten o da sizi özlediyse aynı sıcaklıkta konuşacaktır ve kaldığınız yerden devam edersiniz yoksa ayrılma nedeni sen haklısın ben haklıyımla başlarsanız konuşmaya sonu yine hüsran olur ve kaybetmek istemiyorsanız onu bunaltıp yormayın sıkıntılı günler geçiriyor olabilirsiniz ama bunun sorumlusu o değil sürekli dert değil birlikteykenki mutluluğu yaşamaya bakın.Bırakın birlikteyken tüm sorunlar uzak kalsın sizden bir süreliğine huzuru yakalayın böylece.

Allah razı olsnn canım...

benim tek beklediğimmm her ne kadar yüzüğü atsam da ( acım çok büyükkk üstüme geldiği için yaptım )
yanımda olmasıydıı sıcacık bir eldii çok mu şey istedmmm

hiç çok bişey değil istediğin. ne kadar masumca bir istek hatta.
ama bu istekler seni mutsuz yapar. bunu anlatmaya çalışıyorum.
bunu isteyerek ağlayarak elde edemezsin. vermezleeerr.
sen güçlü olacaksın. o zaman istemesen de verirler inan.

bence bu kadar sorunun sırasında sana devamlı destek olan biriyle böyle bitirme hemen.ara konuşun zor bir dönem geçirdiğini zaten o da biliyor onu sevdiğini acı çektiğini söyle herşeyi unutup yeniden başlamyı teklif et

bence bu kadar sorunun sırasında sana devamlı destek olan biriyle böyle bitirme hemen.ara konuşun zor bir dönem geçirdiğini zaten o da biliyor onu sevdiğini acı çektiğini söyle herşeyi unutup yeniden başlamyı teklif et

bende aynen bunları yazacaktım. onun açısından düsün bırde. belki sevgiline sorsak simdi oda "ben her zaman yanında oldum, onun iyi hissetmesi için elimden geleni yaptım, ama yinede yaranamadım diyecektir." bir seferlikte olsa sen ona adım at. anlattıklarından anladığım kadarıyla bunu hakediyor. ve bir çok arkadasın dediği gibi sen kendin ayakta durmaya, güçlü olmaya çalıs. yanında kimse olmasa bıle...

Back