doguege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi doguege #1 selam kızlar arkadaşım beni evlenmem için biriyle tanıştırmak istiyor sizce ne yapmalıyım uzun süredir bekarım.
selam kızlar arkadaşım beni evlenmem için biriyle tanıştırmak istiyor sizce ne yapmalıyım uzun süredir bekarım.
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi doguege #2 Humm..Uzun suredir bekarsanız tanisin bari bence mahsuru yok Olumlu oy 0 Olumsuz oy
S Sade_Bilge Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi doguege #3 doguege .!.: selam kızlar arkadaşım beni evlenmem için biriyle tanıştırmak istiyor sizce ne yapmalıyım uzun süredir bekarım. Genişletmek için tıkla... Bende uzun süre kimseyle görüsmek istememistim ve hic sicakta bakmiyordum. Ancak birisi vasitasiyla erkek arkadasimla tanistim ve yaklasik bir yildir beraberiz. Kismetin nereden cikacagini bilemezsin. Bence görüs birsey kaybetmezsin :))) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
doguege .!.: selam kızlar arkadaşım beni evlenmem için biriyle tanıştırmak istiyor sizce ne yapmalıyım uzun süredir bekarım. Genişletmek için tıkla... Bende uzun süre kimseyle görüsmek istememistim ve hic sicakta bakmiyordum. Ancak birisi vasitasiyla erkek arkadasimla tanistim ve yaklasik bir yildir beraberiz. Kismetin nereden cikacagini bilemezsin. Bence görüs birsey kaybetmezsin :)))