• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri sizce ne yapıyor?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621
kızlar bu videodaki kız saçlarına ne yapıyor olabilir sizce ne kadar güzel yumuşacık parlak ve dümdüz o saç dolaşmazdasırnaşık şey

galiba bu videolar bişe anlatmaya çalışıo yoksa nie kızlar saçlarını savursunki:D hava mı atıolar :Dbi üründen bahsediyor olmalılar:D

bence renk daha mekemmel gerçekden o saç bende olacak kat kat kestirim uçlarınada daha açık renklerden balyaj attrırıdım nese bizlerde kendi saçımıla idare edicez artıkm

Bu kadar parlak saç olmaz demeyin oluyor arkadaşlar.
Benim bir arkadaşımın saçları aynen bu şekil.Nedeni de doğal düz,sıfır boya ve ince telli olması.Ayrıca hiç kat olmadığı için olara buraya kıvrılmaz.Benim saçlarımda doğal düzdür fakat maşalar,fön makinaları ile yıprattım saçlarımı şu an böyle parlak değiller.
Yalnız arkadaşımınkiler cidden böyle.Bu saçı boyar kat attırırsanız tüm özelliğini yitirir.
Dikkat edin sampuan reklamlarında genelde dümdüz,gür ve katsız saçlar kullanılır.

Back