How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sizce ne yapabilirim?

alonerana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
26
-9
1
24
Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. İnstagramdan biriyle tanıştık. Aynı ilde oturuyoruz ama yine de baya uzağız. Sürekli beni çok sevdiğini söylüyor ama bir kere bile görüşmedik. Ben onu arkadaşım gibi görüyorum. Bana sürekli sende beni seviyor musun, sevmiyorsan ümit verme bana diyor. Bende sevip sevmediğine karar vermem için bir kez olsun görüşmemiz lazım dedim. Uzak olduğu için gelmesinin zor olduğunu söylüyor. Benden bir karşılık göremeyince de sürekli trip atıyor. Erkek olmasına ve beni sevdiğini iddia etmesine rağmen trip yiyen ben oluyorum. Sizce ne yapabilirim, sanaldan tanışıp bu kadar sevmesi mümkün mü ve çok sevse gelmesi gerekmez mi fikir alayım dedim

Seni görmeden gerçek anlamda sevemez. Eğer sürekli seni sevdiğini söylüyor ve trip atıyorsa bağlanma sorunu vardır. Sakın yanına gitmeye kalkma. Karşındaki kişinin sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Bu zamanda ciddi tedbirli olmak lazım. Yanına gelse bile sadece toplulukta görüş.

Aynı ilde olup ne kadar uzak olabilirsiniz? İnstagram'dan nasıl tanıştınız? Gelmiyorsa bir şey vardır.

Neyinden etkilenmiş acaba görmeden ?
Sen de onu sevdiğini söylesen yine mi gelmeyecek yani ? Yoksa aradaki mesafe mi kısalacak Sen de sevince.. Net ol bence..

Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. İnstagramdan biriyle tanıştık. Aynı ilde oturuyoruz ama yine de baya uzağız. Sürekli beni çok sevdiğini söylüyor ama bir kere bile görüşmedik. Ben onu arkadaşım gibi görüyorum. Bana sürekli sende beni seviyor musun, sevmiyorsan ümit verme bana diyor. Bende sevip sevmediğine karar vermem için bir kez olsun görüşmemiz lazım dedim. Uzak olduğu için gelmesinin zor olduğunu söylüyor. Benden bir karşılık göremeyince de sürekli trip atıyor. Erkek olmasına ve beni sevdiğini iddia etmesine rağmen trip yiyen ben oluyorum. Sizce ne yapabilirim, sanaldan tanışıp bu kadar sevmesi mümkün mü ve çok sevse gelmesi gerekmez mi fikir alayım dedim
50 kişiye daha aynı şeyi yaptığına eminim

Back