• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne seçsem?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.668
6.064
198
İnternetten parfüm alacağım. İndirimde diye bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.
Belki de büyük bir kumar. ya tenime gitmezse... ama indirimdeyken şansımı denemek istiyorum
Beyaz tenliyim, kuru bir cildim var. Kadınsı kokuları sevmiyorum, yaz da gelmişken..
Dkny Be Delicious edp(yeşil) nasıl olur sizce? ya da Bvlgari omnia?
başka önerileriniz varsa bekliyorum :)

Belki de büyük bir kumar. ya tenime gitmezse... ama indirimdeyken şansımı denemek istiyorum
Beyaz tenliyim, kuru bir cildim var. Kadınsı kokuları sevmiyorum, yaz da gelmişken..
ben bvlgari kullanıyorum. o kadar güzel ki, kullanmaya kıyamıyorum :)) bir ara christian dior addict2 kullanıyordum, o da muhtşemdi. günlük kullandığım parfüm calvin klein. özel durumlarda bvulgari. her zaman 2 parfüm bulundururum.

Dkny Be Delicious edp(yeşil) Bende çok kullandım onu..
Ama yaz için sana tavsiyem Dkny be delicious EDT olan..
Çünkü edp ağır olur yazın..
Birde parfüm almadan önce teninde dene.. İnternetten bile alacaksan en yakınındaki yerden gidip sık.. Ertesi gün karar ver ilk kez kullanacağın marka ise..
Blvgari omnina daha genç koku.. Be delicious her tende farklı kokar, ama hep iyi anlamda..

Dkny Be Delicious edp(yeşil) Bende çok kullandım onu..
Ama yaz için sana tavsiyem Dkny be delicious EDT olan..
Çünkü edp ağır olur yazın..
Birde parfüm almadan önce teninde dene.. İnternetten bile alacaksan en yakınındaki yerden gidip sık.. Ertesi gün karar ver ilk kez kullanacağın marka ise..
Blvgari omnina daha genç koku.. Be delicious her tende farklı kokar, ama hep iyi anlamda..

Bu arada be deliciousda iki tane yeşil var. Green apple olan güzel de diğeri çok ağır. Adı neydi hatırlayamadım.

Bu arada be deliciousda iki tane yeşil var. Green apple olan güzel de diğeri çok ağır. Adı neydi hatırlayamadım.
Ben yıllarca yeşil elma olanı kullandım..
Kırmızımsı şişede olanı bende sevmem..
Yeşil olanı ben 2008 den beri kullandım ama dikkat etmedim 2 yeşil olduğuna, hep ykm tipi yerden aldım.. Yazında edt kullandım..

Bence internetten parfüm almayın ben de yaptım o hatayı ama tenime gitmedi hiç. Markafoni biter Trendyol başlar sıkıntı yapmayın.

İyi de markafonide hemen her zaman oluyor parfüm indirimleri
Aceleye gerek yok ki

Gidip deneyin.

Ben bir sol bileğime, bir sağ bileğime, 2 parfüm denerim.

Beklerim, kokusu iyice sinsin diye. Ara ara koklarım bileğimi.
O gün giydiğim ceket, gömlek uzun kollu ne giydiysem artık, ertesi gün sabah koklarım, baktım ki sevdim bu kokuyu, internetten alırım.

Koku iyice yerleşince, tene sinince belli ediyor kendini.

Acele etmeyin, her zaman indirim oluyor markafonide.

dkny be desired mı acaba?

Yok değil be delicious serisinde.
Üç tane yeşil varmış hatta.
Green apple
Eau so intense
Electric bright crush

Green apple metal kapaklı olan. Benim kullandığım bu.
Eau so intense çok ağır almıştım ablama verdim.
Electric bright crush konusunda fikrim yok.

markafoniden birkaç ev eşyası aldım görünenle alakası yoktu resmen hayal kırıklığı.

o yüzden güvenip parfüm almam. trendyoldan sahte çıktı diye yazan olmuştu internette.

bence 30ml parfümlerden alın daha iyi en azından orijinal. estee lauder sitede satışa sunuyor mesela tekin acar boyner vs hepsinde bulursunuz

in vino veritas in vino veritas bu hep kullanmış olduğum,
0d14164204fb5818684b54877ced8b0e.jpg
in vino veritas in vino veritas

Eklentiler

• Donna_Karan_DKNY_BE_DESIRED_W.JPG
    Donna_Karan_DKNY_BE_DESIRED_W.JPG
    5,2 KB · Görüntüleme: 554
  • BimgDKNY Be Delicious 100ml EDT_01.jpg
    BimgDKNY Be Delicious 100ml EDT_01.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 606
Son düzenleme:
markafoniden birkaç ev eşyası aldım görünenle alakası yoktu resmen hayal kırıklığı.

o yüzden güvenip parfüm almam. trendyoldan sahte çıktı diye yazan olmuştu internette.

bence 30ml parfümlerden alın daha iyi en azından orijinal. estee lauder sitede satışa sunuyor mesela tekin acar boyner vs hepsinde bulursunuz

Markafoni parfümleri orjinal ve tarih sıkıntısı yok. Geçen burdan arkadaşlarla kontrol ettik. Yıllardır ordan alırım parfümlerimi.

Eki Görüntüle 1836745 in vino veritas in vino veritas bu hep kullanmış olduğum,
Eki Görüntüle 1836746 bu sonradan çıkanı
Eki Görüntüle 1836747 Bu da yazın kullandığımdı..
Yani geneli, özelliği yeşil elma temalıdır.. Üst nota kokusu yeşil elma yazar..

Heh benim de kullandığım o. Pek sevişiyoruz kendileriyle bu ara.

haklısınız, öncelikle bir gidip deneyim:
önerdiğiniz başka parfümler varsa gitmişken onlara da bakayım :)

Markafoni parfümleri orjinal ve tarih sıkıntısı yok. Geçen burdan arkadaşlarla kontrol ettik. Yıllardır ordan alırım parfümlerimi.

Heh benim de kullandığım o. Pek sevişiyoruz kendileriyle bu ara.
Sephora, seni alıntıladığım mesajda, yazıyı tıklayınca linkten sen çıkıyorsun :KK70:

Back