Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce ne olur ?

axemarie

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
316
Yer
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hepinizin kurban bayramı mübarek olsun kafamda bir fikir var ama nasıl yapsam bilemedim en iyisi size bir danışıyım dedim elimde karamel vede kahveköpüğü boya var ikiside vital marka ikisini karıştırmalı mıyım yoksa sadece karameli yada kahveköpüğünü mü kullansam birde karamel boyanın yanında %6 lık oksidasyon verdiler %9 luk mu olmalıydı biliyorum çok sordum ama akıl ve fikirlerinize ihtiyacım var şimdididen teşekkürler:uhm:

senın de bayramın mubarek olsunn :)

bence karıştırma onları cunku ne renk cıkacak bilmıyoruz hangısını istıosan ona boya bence

boya magduru biriyım şu an bende o yuzden böyle yaklaştım

bende karıştırma derim [ riske atma] karamelin koyu karamelmi ortamı nasıl sınıflandırılıyor bilemiyorum ama , eğer koyu ise völüm tabi düşüktür ,açık ise yüksektir

peki sağolun o zaman ben sade karameli kullanayım karamelin numarası da 7.55 ötekinin de 8.4 önce kahveköpüğünü mü kullansam?

ben tam olarak anlayamadım axemarie ." önce kahve köpüğünü mü kullansam demişssin.." yani herhalukarda da ikisinide kullanacakmısın üst üste , saçların yanlış hatırlamıyor isem bakır tonları gibi birşeydi onumu kapatmaya çalışıyorsun

yok biraz daha bakırımsı ve canlı olsun istiyorum zaten küllü tonlar beni soluk gösteriyor

peki sağolun o zaman ben sade karameli kullanayım karamelin numarası da 7.55 ötekinin de 8.4 önce kahveköpüğünü mü kullansam?

cnm açık bir renk istiyorsan sakın karameli deneme koyu kızıl gibi birşey oluyor eğer şimdiki saçın açık bir renk değilse.... bakırımsı birşey istiyorum diyosn...kahve köpüğünü dene bence...

Back