Sizce ne karar vermeliyim?

mslsnm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
207
452
Eşim bir şirkette çalışıyor. çalıştığı departman dışından, Şirketin iki kadın muhasebecisi ve bir adam serviste tartışmış diğerleriyle. O servise binmek istemiyormuş. Eşim de kendi arabasıyla gidip gelir. Patronu bir miktar para karşılığı (aylık benzin gideri) rica etmiş bu adam ve kadınları sabah alıp akşam götürmesini.Aynı ilçede oturuyoruz. Kadınlar 40-45 arası yaşında evli, yani ergen değiller ama iki kadın yanyana gelince ne bilim laçkalık olur mu acaba? eşim de laubaliliği sevmeyen biri aslında ama haftanın 5 günü sabah akşam dipdibe ne bilim.. Bana sordu, sen ne dersen o, önemli olan senin içinin rahatlığı, seni üzecekse asla yapmam dedi.( hamileyim bir de) Olmaz dedim. Tamam dedi. Ama acaba abarttım mı diye sorayım dedim işte..

Abartmışsınız.

Bende olsam kabul etmezdim

Sakıncası nedir? Gerçekten anlamadığım için soruyorum neden rahat etmiyor içiniz? Eşiniz de laubaliliği sevmeyen biriymiş ya hani 40-45 yaşlarında evli kadınlar eşinizi zorla yoldan mı çıkartacaklar bundan mı endişe ediyorsunuz? Eşiniz aynı odada hiç mi kadın personelle çalışmıyor ondan da rahatsız oluyor musunuz yoksa sadece arabada mı sakıncalı buluyorsunuz?

Olmaz bence de. Ben de kabul etmem. Doğru yapmışsın

Asıl kadınların güvenliği için Hayır!

Banada biraz abartmışsiniz gibi geldi,arabada 2 kadın harici erkek bir calisanda olacakmis yani lackalik yapacak olsa erkeklerde yapar sadece kadınlara mi mahsus lackalik.

Serviste demek ki ciddi bir kavga olmuş ki 3 calisanda binmek istemiyor ve olaylar daha da büyümesin istemiş patron aynı ilçeden olduğu için eşinizden rica etmiş parası karşılığında.

Haklısınız bana göre, patron çok istiyorsa kendi götürsün, sizin için eşiniz servis şöförü mü ayrıca?

Kıskançlıktan ziyade, eşiniz o insanları iş dışında da görüp şoförlüğünü yapmak zorunda mı? Hem nereye kadar böyle devam edecek? İşe kendim gidip kendim gelmeyi severim şahsen, her gün onu bunu toplayıp geç kalmalarını falan çekemem. Arabamda tek başıma müzik açıp keyif yaparak gitmek isterim.

Yav servis var ne gerek var dolmuş gibi insan taşımaya gereksiz işler. Hamile olmasan da absürt yani

Doğru olanı söylemişsiniz,abartı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…