Sizce ne kadar altın olmali

Toprakliyagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
4.203
8.979
158
Kızlar Merhaba aylardır uzaktan izliyorum bu formu hiç yazmadım bugüne kadar . 3 aylık nişanlıyimm temmuz sonu düğün düşünüyoruz . Nişanlım kamu da çalışıyor 3400 maaşı var lakin bir türlü düğün yapabilirim diyemiyor şimdi altını sıkıntı yapıyor ben ona ddim ki 3 cift bilezik bir gerdanlk bir tane de künye al yeter . Şimdi bana diyor ki ya gerdanligi alma yada 1 çift bilezigi ikisini de istiyorsan dugunu erteleyelim. 7 aydır göreve başladı ve yetim ailesinin 20000 birikmis parası var sadece ben ne yapmalıyım ?

Cok mu önemli tam olarak istediklerini takman Allah saglik versin eşin olduğunda gönlünden gecerse sende istersin durumunuzda el verirse takar yeniden yani

Cok mu önemli tam olarak istediklerini takman Allah saglik versin eşin olduğunda gönlünden gecerse sende istersin durumunuzda el verirse takar yeniden yani
Bende öyle diyorum açıkçası bana saçma geliyor ben Güneydoğu da oturyorum bizim buralar da bu altına verilen kıymet çok fazla insan nedense kimseye takmayacam dese de takıyor

Bende öyle diyorum açıkçası bana saçma geliyor ben Güneydoğu da oturyorum bizim buralar da bu altına verilen kıymet çok fazla insan nedense kimseye takmayacam dese de takıyor
Kendi huzurun icin milletin dedigine bakmayacaksin o zaman . Allah kolaylik versin :)

Ben normalde bir şey istenmesine karşıyım fakat sizin söyledikleriniz de abartı yok sadece bilezik için düğünü ertelemek istemesi bana garip geldi, durumu da var diyorsunuz.. İstedikleriniz çok mu pahalı ki ?

Ben normalde bir şey istenmesine karşıyım fakat sizin söyledikleriniz de abartı yok sadece bilezik için düğünü ertelemek istemesi bana garip geldi, durumu da var diyorsunuz.. İstedikleriniz çok mu pahalı ki ?
Nişanlım borc ile evlenmek istemiyormus. Bugün bende biraz bozuldum bu duruma bir bilezik için böyle demesine sonra Özür diledi yaparız bir şekilde dedi . Dediklerim 15000 ni geçiyor bu devirde evlenmek çok zormuş

merhabalar,
bu durumda yapılacak bir alternatif var. biliyorsunuz ki imam nikahında hoca bizlere yani kadınlara mehir olarak ne istiyorsunuz diye soruyor. mehirin verilmesinin iki turlü yolu var. birisi hemen diğeri ise verilen süre karşılığında . siz de nişanlınız ile anlaşıp şimdi istediğin altını (bilezik takı yuzuk vs ) mehir olarak belirleyip sonrasında verilebilir.
maddi şeyler için birbirinizi kırmayın . ;Allah yardımcınız olsun

Tabiki yapamayabilir durumu olmayabilir, ama kendisinin bu istegini reddetme sekli olmamış. Elimden geldiğince yapmaya çalışırm dese daha münasip olurmuş. Ayrıca bu zamnda borçlanmadan düğün yapmak nerdeyse imkansız

Bende bunu dedim kendisine ben ne desem hemen olmaz yapamam yetmez diyorsun tavırla bunu Bu sekilde anlatman beni uzuyor dedim daha dikkatli olacağını söyledi bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…