• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıllar?

senta

Sen gökyüzüm ol, ben maviyi unuturum.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
393
20
68
$392129_302711133106563_100001030379230_965308_1497502552_n.jpg

hanımlar bunlar nasıl sizce?

Cok guzeller bence. Kalin alyans ince uzun parmakta daha birhos duruyor.

hangi markaya ait olduklarını bilmediğim için yaptırmayı düşünüyorum, belki biraz daha incesi yapılabilir. beğenmene çok sevindim :)

klasik modelleri seviyorum modası geçmiyor.ben 3 yıllık evliyim alyansımı çok seviyorum:16:

bu modeller yeni galiba hoş görünüyor mutlulukla sağlıkla takmayı taşımayı nasip etsin :31:

ben de klasik modelleri çok seviyorum, süslü ve üzeri çok işli modeller bana ağır geliyor. bunlar da klasik modele çok yakın oldukları için dikkatimi çektiler. umarım yakında parmağımda görmek nasip olur

Ben çok begendim ama daha ince olsun kalın alyansta parmak hava alamadığı için yara yapıyor

Ben çok begendim ama daha ince olsun kalın alyansta parmak hava alamadığı için yara yapıyor

evet ben de daha incesini istiyorum, her kuyumcu yapabilir mi peki resmi götürsek bilginiz var mı?

tek kelimeyle bayıldımmmm zarif bi tektaşla birleşince mükemmel olur gerçekten allah içinize sindirsin inş

çok kalın olduğu için o kadar yüksektir fiyatı canım, kuyumcuya gidip sorduk istediğimiz kalınlıkta olanını 1000tl civarında hazırlayacak bize

Son düzenleme:
seni hayal kirikligina dusurmek istemem ama aynisinin bi incesini rose rengini izmirden denedim hatta arkdasim aldi su anda erkeginki gzl kulanisli bayan olani bakan ilk once imitasyon saniyor :) gzl bi model ama ben cok begenmistim ama bnmki farkli olucak sanirim

$115228320120104130151.jpg

incesi de böyle oluyor ama ben imitasyona benzetemedim canım burda bi kuyumcuda da gördüm hatta güzeldi:26:

bayılıyorum ben bu modelı gormustum nette.sevgilimede gostermıstım ama pahalıdır demisti :D hala duruyo dosyamda bakıp bakıp duruyorum ama aldırcam bunu:9 senınde parmagında gormek dilegimle sevgiler:)

Back