• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sizce nasıll? buna uygun salon takımı bulamadımm :(( (yatak olabilenlerden )

cigdemmm26

Mucizem geldi...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.556
2.136
333
iştee bu..ne diyosunuz kızlarrrr???

Eklentiler

• $bellona-mobilya-victoria-yatak-odasi-4-kapili-konsept-19.11.12-02.webp
    $bellona-mobilya-victoria-yatak-odasi-4-kapili-konsept-19.11.12-02.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 10.060
Bi ara benımde aklımda bu vardı malesef yataklı salon takımı uyduramadım... yemek takımı klasik o yüzden ya angavart yada klasik takımlarla uyum saglıyor.Bellonanın reklamında cıkan yenı ürünlerde güzel bende yatak odasını bellona düşünüyorum.

bellonadan memnun olmayan var mı peki çevrende canım? bi ark yatak odası almış dolabı filan çöktü kalitesizmiş resmen dedi, bende ordaki gibişık beyaz takım bulamadım başka napsam bilmiyorum :(

bellonadan memnun olmayan var mı peki çevrende canım? bi ark yatak odası almış dolabı filan çöktü kalitesizmiş resmen dedi, bende ordaki gibişık beyaz takım bulamadım başka napsam bilmiyorum :(

Kullanıma baglı canım biz gecen gün baktık saglam duruyo tabi yeni çıkan model var country tarzı 2 yıl garanti veriyolar mobilyayı sürekli oynatmak yada üstüne agır seyler koymak zarar verıyo evde çocuk olmasıda büyük etki :) mesela ikeaya kötü diyende var iyi diyende ...:31: her kafadan ses çıkar senın içine sinmesi önemli banada diyorlar surda mobılya yapıolar diger markalara bin basar falan gülüp geçiyorum :)

Back
X