• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sizce nasıl?

tuma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
526
53
73
kızlar mutfak dolablarım üst kısımlar sade krem alt kısımlar ahşap desenli olacak ne dersiniz?mutfagım güneş almadıgı için açık renk olsun dedim ama sizin de fikirleriniz benım için önemli. bi de tezgah konusunda çook kararsızım ya granitte radyasyon ve radon gazı oldugu söyleniyo mermerit düşünüyorum bu kez de suni malzeme kimyasal içeriyor deniyo.siz olsanız hangisini seçerdiniz bu durumda?? lütfen yardımcı olun..

bence madem mutfağınız güneş almıyor alt dolapları da krem yapın.çok renksiz olur derseniz aksesuarlarla renk katabilirsiniz.tezgah konusunda bende kararsız kalmıştım sonra granit yaptırdım.şimdiden hayırlı olsun...

Bende mutfağımı yeniyecem çok araştırma yaptım mutfak tezgahı için çimston yaptırmaya karar verdim temizlik ve sağlık açısından. Dolaplarımıda 2 renk yaptırmayı düşünüyorum beyaz ve zebrani renklerden birirni tercih edecem.Benim mutfağımda az ışık alıyor.

kızlar benm mutfak L şeklinde olacak toplamda 4 buçuk metre dolapların ölçüsü ve mdf den istiyorum mebran akrilik falan biraz pahalı geldi açıkçası o yuzden MDF den yapılıcak. 4,5 metre için 1.750 mutfak dolabının fiyatı nasıl? bi de aynı ölçüde granit tezgaha 1000 tl dedi usta. sizce nasıl ?

Son düzenleme:
kızlar biraz alakasız olacak ama şu evdeki inşaat kalıntıları (seramikteki sıva boya kalıntısı vb.) nasıl temizlenir sizce ya?

kızlar benm mutfak L şeklinde olacak toplamda 4 buçuk metre dolapların ölçüsü ve mdf den istiyorum mebran akrilik falan biraz pahalı geldi açıkçası o yuzden MDF den yapılıcak. 4,5 metre için 1.750 mutfak dolabının fiyatı nasıl? bi de aynı ölçüde granit tezgaha 1000 tl dedi usta. sizce nasıl ?

mrb. bende yeni mutfak yaptırıyorum. çimston tezgat için metre fiyatı 400 - 500 tl arasında fiyat veriyorlar. siz çok iyi fiyat almışsınız.

mrb. bende yeni mutfak yaptırıyorum. çimston tezgat için metre fiyatı 400 - 500 tl arasında fiyat veriyorlar. siz çok iyi fiyat almışsınız.

bildiğim kadarıyla çimstone en kalitelisi ve en pahalısı,ama tabi mtre fiyatlarıyla iligili detaylı bilgm yok.umarım gönlünüze göre kazançlı bi iş olur,iyi günlerde kullanın;)

Back
X