ben buna benzer bir model beğendim ama altı mendil etek ama annem eteği beğenmedi bende netten aynı modeli gördüm ama etek kısmı faklı bu etek kısmının yakıştığını düşündüm ama gerçekten kararsızımben 1.62 boyundayım kilom 53 belki fikir olur nasıl duracağı konusun
o zaman tam bana göreşimdi..bu gelınlıgın üstü cok güzel cok begendım alt modelide sade zaten öyle olması gerek üst cok hareketlı üst kısım kalp yaka bunu giyen birinin bana göre bıraz göğüsleri dolgun olmalı boy sorun degıl topuklularla 1.70 olursun ölçülerine göre mendıl etekte olabılr ama sankı sade olsa daha ii butun dıkkatler üst kısımda olur
o zaman tam bana göregöğüslerim dolgun maşallah gerçekten beğendiniz di mi? Bakın daha provaya gitmedim fikirlerinizi açık söyleyin
İnş canım teşekkür ederimvalla ben begendım guzel diken de guzel dıkerse cok süper olur son halınıde paylaş hatta üstünde görelım
bende çok beğendim gülerek giy inşallah
gelinlik sade ama çok zarif. tabi zevk meselesi bir de sen de nasıl durduğu da önemli
vayyyy diyorum çok beğendim canım çok çok güzel bence aynen böyle kalsın hiç oynama derim ben güle güle giyin canım benim
Bende beğendim modeli. Ancak her zaman uyarırım. Kumaş konusunda çok dikkatli ol. Yoksa beğendiğin bi modeli bambaşka bulabilirsin.
çoooooook beğendimmmm.. benim düğünüm 19 mayısta bende diktiricem bu modelden :)
gelinliğin üstü süper ama alt tarafı çok sade...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?