sizce nasıl?

gelinlik çok güzel, eğer senin vucudunda da bu şekilde duracağına eminsen 10 numara

gelınlık cok güzel ama vücut tipine uyarmı bilmiyrum hatta bana kalırsa netten modellere aldanıp hayal kırıklıgına ugrama gelınlıkcıde bı kaç farklı model dene üstüne en yakısanı sec

ben buna benzer bir model beğendim ama altı mendil etek ama annem eteği beğenmedi bende netten aynı modeli gördüm ama etek kısmı faklı bu etek kısmının yakıştığını düşündüm ama gerçekten kararsızım ben 1.62 boyundayım kilom 53 belki fikir olur nasıl duracağı konusun

şimdi..bu gelınlıgın üstü cok güzel cok begendım alt modelide sade zaten öyle olması gerek üst cok hareketlı üst kısım kalp yaka bunu giyen birinin bana göre bıraz göğüsleri dolgun olmalı boy sorun degıl topuklularla 1.70 olursun ölçülerine göre mendıl etekte olabılr ama sankı sade olsa daha ii butun dıkkatler üst kısımda olur

o zaman tam bana göre göğüslerim dolgun maşallah gerçekten beğendiniz di mi? Bakın daha provaya gitmedim fikirlerinizi açık söyleyin

gelinlik sade ama çok zarif. tabi zevk meselesi bir de sen de nasıl durduğu da önemli

vayyyy diyorum çok beğendim canım çok çok güzel bence aynen böyle kalsın hiç oynama derim ben güle güle giyin canım benim

Bende beğendim modeli. Ancak her zaman uyarırım. Kumaş konusunda çok dikkatli ol. Yoksa beğendiğin bi modeli bambaşka bulabilirsin.

vayyyy diyorum çok beğendim canım çok çok güzel bence aynen böyle kalsın hiç oynama derim ben güle güle giyin canım benim

Bende beğendim modeli. Ancak her zaman uyarırım. Kumaş konusunda çok dikkatli ol. Yoksa beğendiğin bi modeli bambaşka bulabilirsin.

teşekkür ederim, Missa çok iyi tanıdığım bir yakınımıza diktiricem o konuda hiç korkum yok

üst tarafi cok güzel, begendim :)
ama alt tarafi belden asaga kabarik oldugu icin boyunu oldugundan kisa gösterebilir. mankende bile kisa gösterio bence..

benim nisanlim benden cok uzun, o yüzden ben hep belden asaga azcik kabarik olan modellere bakiyorum, boyumu uzun göstersin diye
nisanlinin boyu ne kadar? fazla boy farki yoksa aranizda o kadar göze batmaz heralde diye düsünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…