Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce nasıl

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
kızlar resmı koyabıldım mı bılmıyorum ama olduysa eger fıkırlerınızı beklıyorum RESIMDEKI BEN DEGILIM BI YERDEN BULDUM. BUNUN AYNISINI DIKTIRMEYI DUSUNUYORUM MERCAN RENGI OLARAK

Son düzenleme:
elbiseyi mi soruyosun yoksa bu senn resmin mi onu anlayamadım, ama elbise de hoş, resim de

elbiseyi mi soruyosun yoksa bu senn resmin mi onu anlayamadım, ama elbise de hoş, resim de

pardon canım bastan yazmayı unutmusum elbısenın modelını soruyorum aynısından dıktırmeyı planlıyorumda fıkrınızı almak ıstedım

çok şirin çok güzel bence
damatlıkta çok hoşuma gitti benim

Son düzenleme:
çok şık çok tatlı canım bence bunu giymelisin nişan için gayet uygun

alt kismi biraz fazla abartili geldi bana...
bir de baska bir renk diktirsen daha iyi olur, pudra seni mesela...

canım ben çok begendım bu modeli.mercan rengi de harika olur...
beyaz tenli misin?

saolun kızlar bana da cok cıcı geldı... tam beyaz tenlı oldugum soylenemez ama esmerde deılım. bu arada ust kısmında hıfıf bı degıdıklık ıdtıyorum gogus altına kemer gıbı tas koydurucam

evet boy önemli bu elbisede. bir de alt kısmı fazla hoşuma gitmedi benim.. belki biraz değiştirilebilir alt katlar..

Boyun kaç? Bu elbise çok düşük bel kısa boyluysan hoş olmaz. Model süper kısaysan beli biraz yukarı çektir uzunsan tamamdır.. Hayırlısını diliyorum..

boyum 1.65 1.66 falan zaten hazır almıcam aynısını dıktırıcem ufak tefek degısıklıklerle

Can, bu elbise miss defne deki elbiseye cok benziyor.. Hatta ayni elbise olabilir. Diktirmeden sitelerine bir bak derim..

ewet baktım aynısı fakat söle bı durum var ben bursadayım o magaza ızmırdeymıs.oraya kadar gıtmektense burda guvendıgım bırıne dıktırebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…