Gelinlik Modelleri sizce nasıl?

canım gelinliğin üst kısmı tek kelimeyle harika, o danteli v yaka gelişi falan mükemmel bir detay bence. ama alt kısmı üst tarafın asaletine pek uymuyor biraz daha sade inebilir belki benim fikrim bu. genel olarak çok hoş bir model:66:

canım benm modeli cok gzl ama söyle söylymm bu benm nacizane fkrim gelınlk dediğin daha ihtişamlı olmalı resmlermden göreblrsn benmknn heryeri sim tas falandı abartya kacıp abaza tipi bişey de olsn istemem ama gelınlk dediğin bence bol taslı kabarık olmalı benmki öyleydi ama smdi dusunnce keske bıkac bsey daha olsayms dıorm:D

Canım bence hazır askılıyken v dekoltesi biraz daha derin olablir diye düşündüm. Müsaade varsa tabi :9: Onun dışında bence çok güzel.

canım gelinliğin üst kısmı tek kelimeyle harika, o danteli v yaka gelişi falan mükemmel bir detay bence. ama alt kısmı üst tarafın asaletine pek uymuyor biraz daha sade inebilir belki benim fikrim bu. genel olarak çok hoş bir model:66:

senle fikirlerimiz epey benziyor demek ki canım.. bende altını biraz fazla hareketli buldum ama özel dikimle uğraşmak istemiyorum. aysiranın gelinliği bu .. bedenime dikimi yapılcak ama modelde değişiklik yapmıyorlar.. çok gezdim bana en yakın bu geldi.. o yüzden kararsızım işte...

canım benm modeli cok gzl ama söyle söylymm bu benm nacizane fkrim gelınlk dediğin daha ihtişamlı olmalı resmlermden göreblrsn benmknn heryeri sim tas falandı abartya kacıp abaza tipi bişey de olsn istemem ama gelınlk dediğin bence bol taslı kabarık olmalı benmki öyleydi ama smdi dusunnce keske bıkac bsey daha olsayms dıorm:D

seninkine baktım canım.. çok hoşmuş gerçekten.. Allah mutluluğunuzu daim etsin .. ama tercih meselesi işte bende fazlasıyla sadelikten yanayım bu gelinliğin eteği bile bana fazla karışık geliyo..

valla canım üst kısım gayet hoş beğendim ama alt taraf soldaki güpürü tamamında kullanılsaymış bence daha hoş olurmuş aslında hoş bir detay da sanki straplez gelinliğe daha bir uyum sağlar gibi ama genel olarak güzel bir gelinlik...........

tek kelimeyle harikaa....gelinliğimi almamış olsaydım..bu modeli kesin gösterirdim.. ama ben askılı değil kalp modeli yaptırırdım önünü..şuan yaptırdığım gelinliğimde öyle çünkü :69: ..
eminim sizede yakışır bu model..

ben buna benzer gelinliği yakından görmüştüm geçen yaz üst kısım aynısıydı etek kısmını hatırlamıyorum. çok güzel bi gelinlik bence. hanım hanımcık :128: çok güzell :61:

ben buna benzer gelinliği yakından görmüştüm geçen yaz üst kısım aynısıydı etek kısmını hatırlamıyorum. çok güzel bi gelinlik bence. hanım hanımcık :128: çok güzell :61:

teşekkürler canım... bende eteği konusunda kararsızım ya... çok şatafatlı değil di mi :((

bence alt kısmı kendi başına üst kısmı kendi başına çok güzel ama ikisi biraraya gelince bütünlük sağlanmamış.:20:

Gelinlik çok güzel..Bende etek kısmını daha çok beğendim..Üst kısımda omuz kısımlarına farklı bir hareket verilse daha güzel olur sanki..

Hayırla giyin.. :71:

Back