Gelinlik Modelleri Sizce nasıl ?

gamzengin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
5
0
86
34
Ankara
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu gelinliği diktirmeyi düşünüyorum sizce nasıl? yada daha güzel fikirleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler biraz zevk işi, benim tarzım değil, açıkcası ben beğenmedim. Ama sen beğendiysen saygım sonsuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
acik söylemek gerekirse ben begenmedim tarzimda degil
zaten önemli olan senin icine sinip cok begenmen canim mutlulluklar simdiden

gayet hoş senin beğenmen en önemlisi ama üstü tranparansa ne yapmayı düşünüyorsun canım

bence fazlaca göz yorucu çok fazla detay var ve hiç zarif değil..ama tercih senin içine sindiyse problem yok..Bir de transparan yerini de kapatırsan hiç özelliği kalmaz..

bence üstü çok abartılı üstünü daha sade olan bi model tercih edersen daha iyi olur.

bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm MUHTESEMMMMMMMM HARIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , kesinliklee diktirrrrrrrrrr , eyer sende cok beyendiysen icine siniyorsa kesinlikleee bu modelden vaz gecme oldugu gibi göster ve diktir derim harika birsey , hemen resimi kaydetimmm asik oldum ,

gerçekten içine sinmesi çok önemli. Bence çok hoş bir gelinlik. Tabiki zevk işidir bu. Vücut yapına uyuyorsa hiç düşünme. Bir arkadaşım buna çok benzeyen bir gelinlik diktirdi saçınada çok hoş taşlı bir gelin başı takmıştı resmini bulursam gönderirim istersin. Ama çok düşün lütfen. Benim çok hızlı oldu herşeyim o yüzden çok keşke yaşıyorum saçımda ve gelinliğimde. Bir kez oluyor geri dönüşümü yok bu işin. Keşke yaşamamanı diliyorum.

ya bana göre güzel değil transparan gelinlikler bana gelinin o duru saf güzelliğini basitleştirip hafif bir hale getiriyor içinin görünmesi hoş değil ama düğün dışında bir abiye kıyafette olsa normal gelebilir sen şatafatlı süslü kokoş bir gelin olmak istiyorsun belli bence dantelden yaptır transparan olmadan taşlar koydur üzerine çok masum ve güzel olur sadelik gelinlere yakışıyor çoğu kişide böyle diyor zaten

tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana da çok şatafatlı geldi.. benim tarzım değil.. benim fikrim her zaman gelinin duru ve masum olması yönündedir. bu gelinlikte fazlasıyla dekolte var.. tabi senin beğenmen önemli olan bizimkiler sadece birer görüş..

Üst kısmı siyah bir gece elbisesi olarak hayal ettiğimde süper, giyerim; ama gelinliğe göre fazla açık değil mi :)))

Ben de transparan gelinlik sevmiyorum. Göğüs dekoltesi fazla zaten bir de transparan olunca vamp bir kıyafet olmuş. Gelinlik saflığı ve zerafeti yansıtmalı bence seksiliği değil.

gelinliği beğendim :) biraz cesur ama benden sana tavsiye gelinlik üzerinde paralana kadar giy sonra içinde kalıyor insanın :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…