Sizce nasıl?

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Arkadaşlar ben sandık istemedim gereksiz görüyorum onun yerine yeni tip valiz alınıp suslensin dedim k.validemde benim yeni modellerden valizim var onu susleyelim madem dedi(ama kendisi daha once hic ceyiz valizi görmemiş:)) hatta nasıl suslenecek ben malzemeyi aliyim gel sen susle dedi ) ama kendileri süslemiş gorumcemle benim ceyiz valizim buymus ama benim pek hosuma gitmedi açıkçası penye valiz oldugu icin kirmadan görüşümü belirttim benim kastettigim bu turdu sonucta sandık yerine kullanilacak bohcada biraz gosterisli olabilirdi ama buda guzel olmus elinize saglik dedim sizce?

Eklentiler

• IMG-20180722-WA0027.webp
    IMG-20180722-WA0027.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20180722-WA0026.webp
    IMG-20180722-WA0026.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar ben sandık istemedim gereksiz görüyorum onun yerine yeni tip valiz alınıp suslensin dedim k.validemde benim yeni modellerden valizim var onu susleyelim madem dedi(ama kendisi daha once hic ceyiz valizi görmemiş:)) hatta nasıl suslenecek ben malzemeyi aliyim gel sen susle dedi ) ama kendileri süslemiş gorumcemle benim ceyiz valizim buymus ama benim pek hosuma gitmedi açıkçası penye valiz oldugu icin kirmadan görüşümü belirttim benim kastettigim bu turdu sonucta sandık yerine kullanilacak bohcada biraz gosterisli olabilirdi ama buda guzel olmus elinize saglik dedim sizce?
Değişik olmuş bir süre sonra kıyafet valizi olarak kullanırsın sende :) sandık tipi vs gerek yok aslında bir süre sonra evden göndermek isteyeceksin gözüne fazla bile gözükecek.

Değişik olmuş bir süre sonra kıyafet valizi olarak kullanırsın sende :) sandık tipi vs gerek yok aslında bir süre sonra evden göndermek isteyeceksin gözüne fazla bile gözükecek.

Zaten normal valiz olarak kullanmak için söylemiş ama istediği valiz bu değil, kırılmaz plastik olanlar, süslemeyi de beğenmemiş sanırım.

Sonuçta sizin için almamış bunu. Kendine almış, yenisini alalım diyebilirsiniz bence kafanıza takmak yerine. 100-150 liralık valiz için uzun uzun konuşup düşünmeye değmez...

Zaten normal valiz olarak kullanmak için söylemiş ama istediği valiz bu değil, kırılmaz plastik olanlar, süslemeyi de beğenmemiş sanırım.

Sonuçta sizin için almamış bunu. Kendine almış, yenisini alalım diyebilirsiniz bence kafanıza takmak yerine. 100-150 liralık valiz için uzun uzun konuşup düşünmeye değmez...
Sandık yerine kullanılacak demiş ya içinde çeyizlerini saklıyacak diye düşündüm aslında o yüzden dedim kıyafet valizi olarak kullanırsın diye.

Sandık yerine kullanılacak demiş ya içinde çeyizlerini saklıyacak diye düşündüm aslında o yüzden dedim kıyafet valizi olarak kullanırsın diye.

Sandık yerine alalım demek istemiş ama yanlış ifade etmiş sanırım.

Artık sandık yer kaplıyor, içindekileri de dolaplara koyuyoruz diye valiz yaptırıyor gelin adayları.

Ben evlenmeden akıl etselerdi, ben de faydalanırdım:63:

Sandık yerine alalım demek istemiş ama yanlış ifade etmiş sanırım.

Artık sandık yer kaplıyor, içindekileri de dolaplara koyuyoruz diye valiz yaptırıyor gelin adayları.

Ben evlenmeden akıl etselerdi, ben de faydalanırdım:63:
Evet aynen o şekilde:)

Allahım insanlar neler için kafa yoruyor inanamıyorum. Her şey hayalindeki gibi olamaz şekerim zaten sandık yerine valiz demişsin valiz almışlar şimdi de yok böyle valiz değil şöyle valiz olsun mu diyeceksin. Yani bu kadar kafa yorup resim çekip yazılar yazmaya değer mi Allah aşkına. Dünya malı dünyada kalır önemli olan sana verdikleri değer.

Artık ne kadar koparabilirsen dimi.
Ay ne alaka :D ben kendim ozellikle dedim sandığa para falan vermeyin gerek yok valiz suslersiniz dedm onlarda dedi yeni valizlerden var bizim.yeni almıştık diye bende dedim oda olur ne olacak sanki:) ama boyle oldugunu bilmiyordum yeni modeller dedikleri icin. Sonuçta bohça getirdiklerinde sandik niyetine bu valizi sunacaklar benim icin hic farketmez valiz valizdir ama özel bir gün icin sunacaklar azıcık gösterişli olsun dimi ama ben hic boyle penye ceyiz.valizi gormedim

Ay ne alaka :KK70: ben kendim ozellikle dedim sandığa para falan vermeyin gerek yok valiz suslersiniz dedm onlarda dedi yeni valizlerden var bizim.yeni almıştık diye bende dedim oda olur ne olacak sanki:) ama boyle oldugunu bilmiyordum yeni modeller dedikleri icin. Sonuçta bohça getirdiklerinde sandik niyetine bu valizi sunacaklar benim icin hic farketmez valiz valizdir ama özel bir gün icin sunacaklar azıcık gösterişli olsun dimi ama ben hic boyle penye ceyiz.valizi gormedim
Ee nolmuş illa görmen mi lazım? Sen diyorsun ki yok "masraf yapmayın.. " ondan sonra "Ama bir dakika bu valiz gösterişli değilmiş hmmm o zaman masraf yapın yapın" yani çelişki değil mi bu.

Yani demek istiyorum ki boşver yaa. Sen mütevazi davrandın masraf yapmayın dedin.. Şimdi de verdiğin o mütevazi izlenim yerle bir oldu

Haklisiniz sanırım
Yani daha güzel olsaydı keşke demeni anlarım ama inan değmezzzz böyle ufak şeylere hiç kafa yorma inşallah diğer eşyaların çeyizin güzel olur sana davranışları iyi olsun da önemli olan o. Ben evlenirken düğün yapmadım sadece 1 bohça geldi kv.den ama bence çok ta guzel oldu kendisi ile çok iyi anlaşıyoruz neden çünkü böyle hazırlıklar örf adetler güya olması gerekenler gerekmeyenler bunlarla hiç uğraşmadık haliyle polemiğe de firsat bile olmadı ooh ne rahat :halay:Sen bence en fazla görümcene aa ben o dışı sert bavullarda sanmıştım dersin geçersin eğer içlerinden geliyorsa gider onu alırlar almazlarsa da canları sağolsun nasibin kadar alırsın dünyada. inşallah mutlu olursunuz bir ömür boyu

Back
X