Sizce nasıl yapayım? :)

bütün yorumları okudum da kimse bahsetmemiş : Gelinliği dönüşte nereye koyacaksınız nasıl sığdıracaksınız? Dolu yer kaplıyor. Bi de tatil dönüşü onu mu yük edeceksiniz? Düşünmesi bile insanı daraltıyor. Bence bu yorumu ciddi düşünün. Allah mesut etsin.

Çoookk teşekkür ederim :) Aynen öyle. Sanırım binemicem uçağa gelinlikle. .

Ben de aynı fikirdeyim.

Benim düğünüm gündüzdü; akşam üzeri 8 gibi bitti; çıktık; deniz kıyısında bir yerlere gittik; yemek yedik; hatta orda düğünümüze gelmeyen birileri ile karşılaştık; hesabı bile onlar ödemişler :)

Ama o dönemler burada adet idi; bir çok gelin vardı aynı yerde yemeğe gelen; bayağı bildiğiniz yedik kalktık. Yanımızdaki arkadaşlar diskoya da gidelim dediler; gitmedim sevmeme ben ama gidenler varmış.

Gelinlikle dolaşmak sıkıntı değil de uçak yolculuğu sıkıntı; normal kıyafetle bile vay kemerin yok ayakkabının demiri vs diyorlar; gelinlikle bir şeyler öterse ne yapacaksın; sandalyeye zor oturuluyor; koltuğa nasıl oturacaksın

Tabi bir de mesafe önemli; gece kaçta ineceksiniz; hani gittiğiniz yerde ulaşımı nasıl sağlayacaksınız.

Gelin düğünden sevgilisi ile kaçmış sanmasınlar....

12,30 da kalksa 2,30 gibi varırız anca gece :)

Çoookk teşekkür ederim :) Aynen öyle. Sanırım binemicem uçağa gelinlikle. .
ya sacmalamayın.. tarlatanını cıkar bın demıstım hatırlarsın belkı..
Annem gelinlikcı benım. bende gozumde cok buyuturdum eskıden ama hıcte oyle deıl. bıtane bezden olan el valızlerı varya yeterlı sıkıstırıp kıvırıp koyacaksın. ıcınde uhde kalmasındansa gyıp gtmenı ısterım..

kendi aracınızla gitseniz rahat olurda uçakta bilemiyorum valla rahatsız olabilirsin. ben gelinlikle gidicem valla ama kendi aracımızla :KK68: bence güzel bi elbise giy daha rahat edersin.

ya sacmalamayın.. tarlatanını cıkar bın demıstım hatırlarsın belkı..
Annem gelinlikcı benım. bende gozumde cok buyuturdum eskıden ama hıcte oyle deıl. bıtane bezden olan el valızlerı varya yeterlı sıkıstırıp kıvırıp koyacaksın. ıcınde uhde kalmasındansa gyıp gtmenı ısterım..

Düşüneyim o zaman yine bi :) Kontrollerden geçerken çok sıkıntılı olur mu acaba?

Düğün gününde, son anda karar verebilirsiniz. Gün içinde sizi sıkmıyor, daraltmıyor yahut rahatsız etmiyorsa gelinlikle gidin. Baktınız bunaldınız gelinlik içinde o zaman çıkartırsınız.

Bir de gelinliklerde metal parçalar olabiliyor. Sorun yaşamamak için havaalanına gelmeden kontrol edebilirsiniz. Ne olur ne olmaz kolay erişebileceğiniz bir yerde birkaç giysinizi bulundurun. Mutluluklar dilerim.

Uçak yolculuğunu bilmem ama ben şehrin en kalabalık semtinde,en büyük alışveriş merkezine limonata içmeye gittim 10 kişilik grupla.
Eşimin babası otobüse yetişmek zorundaydı. Onu uğurlamak için düğünden sonra beraber çıktık. Otobüsün kalkış saati gelene kadar da avmde zaman geçirdik.

Ben abes karsilardim.
Dusunsene ucakta oturdun koltuga.
Durun durun bizi bekleyin diye kosan bi gelinle damat. Tamda yanina oturuyorlar gelinin tarlatanida senin kucakta.
Yok sevmedim.
Gorgusuz derim icimden ben, gormemisin gelinligi olmus..

Düşüneyim o zaman yine bi :) Kontrollerden geçerken çok sıkıntılı olur mu acaba?
Metal durumuna bak gelinliginin. Tarlatanin olmadigi surece kimseyi rahatsız etmezsin. Benimde görsem hosuma gder cilgin sey diye.
Gorgusuz desinler ayoplasinlar ya. Orda bulunan 100 kisiyi bidaha hayatinda ne zaman göreceksin. Ha el valizi hazirla dursun bi sort bi gomlek. Belki aksama kadar bunalacaksin. Havaalaninda baktin sorun cikiyo hemen değiştirirsin..
Buarada dugunun aksam degilmi. 12 uxagina nasil yetisirsin bilemedim. Hatta ust degisecek zamankn bile olmayabilir zaten. Keyfini cikar. Bigunun olacak oda dugun gunun.

Metal durumuna bak gelinliginin. Tarlatanin olmadigi surece kimseyi rahatsız etmezsin. Benimde görsem hosuma gder cilgin sey diye.
Gorgusuz desinler ayoplasinlar ya. Orda bulunan 100 kisiyi bidaha hayatinda ne zaman göreceksin. Ha el valizi hazirla dursun bi sort bi gomlek. Belki aksama kadar bunalacaksin. Havaalaninda baktin sorun cikiyo hemen değiştirirsin..
Buarada dugunun aksam degilmi. 12 uxagina nasil yetisirsin bilemedim. Hatta ust degisecek zamankn bile olmayabilir zaten. Keyfini cikar. Bigunun olacak oda dugun gunun.

Aynen öyle. Belki gelinliği değiştirecek bile olmayacak. Düğünü de fazla oldu bittiye getirmiş olmayız hem kıyafet değiştirmeye uğraşarak. Nişanlımla o biletleri almayı çok düşündük, yani gece uçağına yetişir miyiz diye. Baktık kontenjan bitiyor, 'yetişiriz' diyerekten aldık :) 'Nişanlıma da sordum, nasıl olur gelinlik-damatlıkla gitsek' diye, senin için sıkıntılı olmayacaksa süper olur' dedi :)

Düğün gününde, son anda karar verebilirsiniz. Gün içinde sizi sıkmıyor, daraltmıyor yahut rahatsız etmiyorsa gelinlikle gidin. Baktınız bunaldınız gelinlik içinde o zaman çıkartırsınız.

Bir de gelinliklerde metal parçalar olabiliyor. Sorun yaşamamak için havaalanına gelmeden kontrol edebilirsiniz. Ne olur ne olmaz kolay erişebileceğiniz bir yerde birkaç giysinizi bulundurun. Mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ederim :KK200: Bu fikir de güzel. Ya KK iyi ki var, iyi ki varsınız güzel hatunlar :KK36:

Gelinlik dunyanin en rahatsiz giysisi, ucaga binmek de en teferruatli islerinden biri (bana gore) o dedektorler falan cok sinir bozucu... bence cikar oyle git, tabi gelinliginin modeline de bagli, atiyorum cift parcadir, bustiyerin kalir altina bir etek giyer gidersin ama kabarik tek parca bir gelinlikle elimde valizlerle ucaga bindigimi, o halde inip otele gittigimi dusunemiyorum bile :)

Gelinlik dunyanin en rahatsiz giysisi, ucaga binmek de en teferruatli islerinden biri (bana gore) o dedektorler falan cok sinir bozucu... bence cikar oyle git, tabi gelinliginin modeline de bagli, atiyorum cift parcadir, bustiyerin kalir altina bir etek giyer gidersin ama kabarik tek parca bir gelinlikle elimde valizlerle ucaga bindigimi, o halde inip otele gittigimi dusunemiyorum bile :)

Uffff :KK23:

Nereye gidiyorsunuz ben onu merak ettim.balayi güzel şey canim tadını çıkar .canın nasıl isterse öyle yap.

Bence de gelinlikle gitt o gelinligi esin cikarsin cok ozel olurr cok da guzel bi ani olur ben olsam oyle yapardim :) :) :)))

Çook güzel olur bence. Çok tatlı fotoğraflarınız olur balayının başlangıcında ancak rahat edebilir misiniz?

Tarlatanı çıkartırsam olabilir, bi kere denerim nasıl oluyor diye. Rahat eder miyim diye prova ederim :)

Biraz rahatsiz ama cok tatlis olabilir :)

Cesaret geldi valla bu 4 mesajla beraber, iyice karar verdim sanki. Ama önce dediğim gibi, mini bi prova ederim bu işi, tarlatanı çıkararak :)

Nereye gidiyorsunuz ben onu merak ettim.balayi güzel şey canim tadını çıkar .canın nasıl isterse öyle yap.

Antalya-Kemer' de bi otele :)Umarım yaparım, umarım da güzel geçer :)

Bence de gelinlikle gitt o gelinligi esin cikarsin cok ozel olurr cok da guzel bi ani olur ben olsam oyle yapardim :) :) :)))

:KK22:

X