Düğünden sonra şehir içi bir otele geçmiştik biz. Bir iki gün sonra balayına gittik. Daha otele girerken ben gelinliği çıkarmaya başlamıştım. Odaya girer girmez attım kendimi duşa. Kocişime fırsat kalmadı gelinlik çıkarmak için. Ki benim gelinlik öyle kabarık kuyruklu falan değildi. Umarım sen rahat olursun o şapşirik elbisenin içinde.
Uçağa gelinlikle binmek çok abes olur gerçekten. Ama giyeceğiniz giysileri gelin arabasına koyun en yakın yol üstünde en olmadı bir kuaförde gelinliği nizi değiştirin. Atttta gidin
Bencede salondan gelinlikle çıkılması gerekir. Ama yol üzerinde bir kuaför den isteseniz kimse size Hayır demez. Hatta saçınızı yıkayıp fönünüzü bile çektirecek zamanınız olur. Hem salondan herkes sizi gelinlikle çıkmış görür hemde zaman kaybı olmaz. Dağ taş kuaför dolu zaten :)Bi arkadaş gelin dasında değişirsin yazmış, olur mu ki? Bu sefer de gelinlikle düğün salonunda çıkma abes oluyor sanki. Oh my god !!
Ağlama len... Gelinlikten benim kadar nefret eden bir kişi daha görmedim cicim, herkes memnun. Ben istisnayım.Sephora yaaaa
Bencede salondan gelinlikle çıkılması gerekir. Ama yol üzerinde bir kuaför den isteseniz kimse size Hayır demez. Hatta saçınızı yıkayıp fönünüzü bile çektirecek zamanınız olur. Hem salondan herkes sizi gelinlikle çıkmış görür hemde zaman kaybı olmaz. Dağ taş kuaför dolu zaten :)
Bnce sizin gonlunuz gelinlikle gitmekten yana sadece cesaret toplamaya ihtiyacınız var
Ağlama len... Gelinlikten benim kadar nefret eden bir kişi daha görmedim cicim, herkes memnun. Ben istisnayım.
Rahatsız diye kot pantolon bile giyinmeyen bir insanken gelinlik giyince bünye kaldırmıyor cicim.
Sana nasip olur insallahayy cok güzel olurrrr ... benimde hep hayalimdir
Insallah canimSana nasip olur insallah
Hiiiç utanmam valla ömrümde bir kere giyeceğim tadını çıkarmam lazım :) ama ben rahat edemem utanırım diyorsan hemen eve geçin çıkarmak uzun sürmez zaten çıkarıp gidersin.Ben biraz utangaç bi tipim. O kadar ilgiyi kaldıramayabilir, kafam da yerden kalkmaz diye korkuyorum :) Gelinliğim de kuyruklu muyruklu. Dikim aşamasında şu an :)
Ben tam bir hafta önce evlendim kuaförümün önünde pazar kuruluyo araba giremiyo pazarda gezdim dış çekim için yine deli gibi orası burası gezdim düğünden sonra gelinlikle sokaklarda gezdim bütün mekanlara girdim çıktım çay içtim çorba içtim yemek yedim.Her yerde insanlar bizimle fotoğraf çektirdi alkışladı.Yani utanılacak hiçbirşey yok dediğim gibi pazarda bile dolaştım ama uyarıyım mahvolacaksın içinde gecenin sonunda dağılacak zaten ağırlaşacak 3 gün göğsün karnın acıyacak.Yolculuğa cesaret edemezdim açıkçası hele ki uçakla.Salondan gelin odasına girip hemen rahat birşeyler giymen daha makul görünüyor sen yine salondan gelinliğinle çıkacaksın zaten herkes de gitmiş olacak o zaman.