Sizce nasıl yapayım? :)

Sephora yaaaa

Uçağa gelinlikle binmek çok abes olur gerçekten. Ama giyeceğiniz giysileri gelin arabasına koyun en yakın yol üstünde en olmadı bir kuaförde gelinliği nizi değiştirin. Atttta gidin

Bi arkadaş gelin dasında değişirsin yazmış, olur mu ki? Bu sefer de gelinlikle düğün salonunda çıkma abes oluyor sanki. Oh my god !!

Bi arkadaş gelin dasında değişirsin yazmış, olur mu ki? Bu sefer de gelinlikle düğün salonunda çıkma abes oluyor sanki. Oh my god !!
Bencede salondan gelinlikle çıkılması gerekir. Ama yol üzerinde bir kuaför den isteseniz kimse size Hayır demez. Hatta saçınızı yıkayıp fönünüzü bile çektirecek zamanınız olur. Hem salondan herkes sizi gelinlikle çıkmış görür hemde zaman kaybı olmaz. Dağ taş kuaför dolu zaten :)

Doğru ama gece 11' den sonra zor gibi. Artık bakacağız bi hal çaresine :) Teşekkür ederim.

Ağlama len... Gelinlikten benim kadar nefret eden bir kişi daha görmedim cicim, herkes memnun. Ben istisnayım.
Rahatsız diye kot pantolon bile giyinmeyen bir insanken gelinlik giyince bünye kaldırmıyor cicim.

Sephoraa sen harbi kızsın. Zati öyle görünüyor ki benim gelinlikle gitme işi yaş

Gelinliği çıkarırsın sorun değil de yolculuk uçaklaymış

Saçındaki tokalar güvenlikten geçer mi

Salından gelinlikle çıkacağım gibi bir isteğin varsa tanıdık evi vs ayarlayın çıkarmak için zira 1230 uçağına yetişmek içşn alana da erken gitmek gerekir düğünün süresi kısalacak gelin damat kaçtı siz oynayın deyin bari misafirlere zira yaz düğünü ancak 9 gibi başlıyor buralarda

Benim hep hayalimdeydi bunu yapmak ama kismet olmadi... Bütün cesaretini topla ve gelinliginle git balayina
Gelinligini bir kere giyecegin icin olabildigince tadini cikar derim - Allah bir yastikta kocatsin

he hehe ben motora bindim ya gelinlikle süperdi torunlara anlatılacak bir anı gösterilecek çılgın fotolar bizde işte böyle çılgındık ne sandınız veletler diye havamızı atıcaz

Ben yürüyen merdivenler ve uçağın daracık koridoru engellerini aşmayı başarırsanız dahi, o koltuğa nasıl sığacağınız konusunda takılı kaldım. Resmen altın madalyalık parkur. =))

Ben biraz utangaç bi tipim. O kadar ilgiyi kaldıramayabilir, kafam da yerden kalkmaz diye korkuyorum :) Gelinliğim de kuyruklu muyruklu. Dikim aşamasında şu an :)
Hiiiç utanmam valla ömrümde bir kere giyeceğim tadını çıkarmam lazım :) ama ben rahat edemem utanırım diyorsan hemen eve geçin çıkarmak uzun sürmez zaten çıkarıp gidersin.

Ben tam bir hafta önce evlendim kuaförümün önünde pazar kuruluyo araba giremiyo pazarda gezdim dış çekim için yine deli gibi orası burası gezdim düğünden sonra gelinlikle sokaklarda gezdim bütün mekanlara girdim çıktım çay içtim çorba içtim yemek yedim.Her yerde insanlar bizimle fotoğraf çektirdi alkışladı.Yani utanılacak hiçbirşey yok dediğim gibi pazarda bile dolaştım ama uyarıyım mahvolacaksın içinde gecenin sonunda dağılacak zaten ağırlaşacak 3 gün göğsün karnın acıyacak.Yolculuğa cesaret edemezdim açıkçası hele ki uçakla.Salondan gelin odasına girip hemen rahat birşeyler giymen daha makul görünüyor sen yine salondan gelinliğinle çıkacaksın zaten herkes de gitmiş olacak o zaman.

Ben de aynı fikirdeyim.

Benim düğünüm gündüzdü; akşam üzeri 8 gibi bitti; çıktık; deniz kıyısında bir yerlere gittik; yemek yedik; hatta orda düğünümüze gelmeyen birileri ile karşılaştık; hesabı bile onlar ödemişler :)

Ama o dönemler burada adet idi; bir çok gelin vardı aynı yerde yemeğe gelen; bayağı bildiğiniz yedik kalktık. Yanımızdaki arkadaşlar diskoya da gidelim dediler; gitmedim sevmeme ben ama gidenler varmış.

Gelinlikle dolaşmak sıkıntı değil de uçak yolculuğu sıkıntı; normal kıyafetle bile vay kemerin yok ayakkabının demiri vs diyorlar; gelinlikle bir şeyler öterse ne yapacaksın; sandalyeye zor oturuluyor; koltuğa nasıl oturacaksın

Tabi bir de mesafe önemli; gece kaçta ineceksiniz; hani gittiğiniz yerde ulaşımı nasıl sağlayacaksınız.

Gelin düğünden sevgilisi ile kaçmış sanmasınlar....

bütün yorumları okudum da kimse bahsetmemiş : Gelinliği dönüşte nereye koyacaksınız nasıl sığdıracaksınız? Dolu yer kaplıyor. Bi de tatil dönüşü onu mu yük edeceksiniz? Düşünmesi bile insanı daraltıyor. Bence bu yorumu ciddi düşünün. Allah mesut etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…