Sizce nasıl yapayım? :)

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
Kızlar hep fazla dertli konu açacak değilim ya :) Bi kere de , insanların ''amaaann, tek derdin bu olsun'' diyeceği konulardan bi tane de ben açayım dedim :) Yani tek derdim bu değil, o şekilde söyleyeceklere şimdiden cevabımı vermiş olayım :)

Nişanlım düğün gecesine balayı biletlerimiz aldı. Yani o gelinliği nasıl çıkarıp düğüne yetişicem hiç bilmiyorum. Neyse bugün görümcemle konuşurken bana ''yenge gelinliğinle git, ne güzel olur'' dedi. Benim aklımda öyle bir şey yoktu ama nasıl olur sizce? Olur mu? Abes mi kaçar. Yorumlarınızı bekliyorum

Amaaann ne düğünü, uçağa nasıl yetişicem yazacaktım :)

Son düzenleme:

Saat kaçta ne ile gideceksiniz

Ertesi gün gitseniz daha huzurlu olurdu sanki ama olsun

Geçen gelin ve damat hızlı tren ile Ankara'dan Eskişehir e geldi

Bîr de çıkartmakta da bir şey yok düğün salonunun gelin odasına girer çıkarırsın kutusuna koyup bir arabanın bagajına tıkılır

Sen de böyle elbise vs giyersen biraz saçın da kamufle olur

Bence cokta guzel olur. Tarlatanini cikar. Uzerinde metal bisey olmamasina dikkat et. Bin ve git. Kac defa dunyaya geleceksiniz. Abes olsa ne ayip olsa ne ki ayiplik hic bisey yok..
Cok guzel hatira kalir. Bizde gelin arabamizin soforlugunu yapiyorduk. Konvoyu ekip sehir turu atmistik. Iyikide yapmisiz ooohhh

Çıkarır bir normal bir elbise giyersin.
Hayır abesliğinden geçtim zaten sıcak rahat edemezsin.Çıkarmak zor değil ya ne olacak en fazla 5 dk nı alır.

Abes olup olmamasından çok, rahatsızlık önemli. Bazı uçaklarda normak kot tişört bile daralıyor, tutuluyor insan. Gelinlikle koltuğa falan sığmak, rahat etmek zor olur. Çıkarıp hemen bi elbise yada kot tişört bişeyler giyersin, makyajı falan çıkarmassın, o kadar da uzun sürmez..

Bide alınma da ben uçakta gelin damat görsem, ay ne tatlı demekten önce, kasten çıkarmamışlar gösteriş yapcaklar galiba falan diye düşünürdüm.

Mutluluklar dilerimm

Aynı kafadayız

Saatlerce dolaşırım mümkünse yatma saatine kadar

O kadar para verip azcik giymek nedir zaten yaa hem etraftaki insanlar icin de iyi olmaz mi ben sahsen etrafta bi gelin-damat gördüm mu ilgimi çekiyor bi günüm güzelleşiyor valla ayy ya heveslendim evlendigim gun bende gelinlikle bi yere gitcem

Saat kaçta ne ile gideceksiniz

Ertesi gün gitseniz daha huzurlu olurdu sanki ama olsun

Geçen gelin ve damat hızlı tren ile Ankara'dan Eskişehir e geldi

Gece 12,30' sa uçakla. Kesinlikle ertesi gün daha bi ne yaptığımızı bilir halde çıkardık yola ama bilet yoktu maalesef.

İnşallah dilediğin gibi olur

Bence hicte abes olmaz. Ben çıkarmamak için uğraşırdım valla :)

Ben biraz utangaç bi tipim. O kadar ilgiyi kaldıramayabilir, kafam da yerden kalkmaz diye korkuyorum :) Gelinliğim de kuyruklu muyruklu. Dikim aşamasında şu an :)

Gelinlik hayatım boyunca giyindiğim en rahatsız elbiseydi. Bitse de çıkarsam diye dakikaları saydım. Onunla yolculuk yapmak... Aman tanrım didim

Bi de uçakla sephoraammmm :)) Bakalım. Uçağı kaçırır gibi olursak atladığım gibi giderim. Hem gelinliğimi de kocişim çıkarmış olur

Bi de uçakla sephoraammmm :)) Bakalım. Uçağı kaçırır gibi olursak atladığım gibi giderim. Hem gelinliğimi de kocişim çıkarmış olur

Düğünden sonra şehir içi bir otele geçmiştik biz. Bir iki gün sonra balayına gittik. Daha otele girerken ben gelinliği çıkarmaya başlamıştım. Odaya girer girmez attım kendimi duşa. Kocişime fırsat kalmadı gelinlik çıkarmak için. Ki benim gelinlik öyle kabarık kuyruklu falan değildi. Umarım sen rahat olursun o şapşirik elbisenin içinde.

Teşekkür ederriimmmm

Uçağa gelinlikle binmek çok abes olur gerçekten. Ama giyeceğiniz giysileri gelin arabasına koyun en yakın yol üstünde en olmadı bir kuaförde gelinliği nizi değiştirin. Atttta gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…