Kızlar hep fazla dertli konu açacak değilim ya :) Bi kere de , insanların ''amaaann, tek derdin bu olsun'' diyeceği konulardan bi tane de ben açayım dedim :) Yani tek derdim bu değil, o şekilde söyleyeceklere şimdiden cevabımı vermiş olayım :)
Nişanlım düğün gecesine balayı biletlerimiz aldı. Yani o gelinliği nasıl çıkarıp düğüne yetişicem hiç bilmiyorum. Neyse bugün görümcemle konuşurken bana ''yenge gelinliğinle git, ne güzel olur'' dedi. Benim aklımda öyle bir şey yoktu ama nasıl olur sizce? Olur mu? Abes mi kaçar. Yorumlarınızı bekliyorum
Aynı kafadayızBen öyle giderdim valla anı olsun nolcak yasak degil yagelinligi 1 kere giyebiliyorsun zaten hayatta, mümkün mertebe cikartma
Aynı kafadayız
Saatlerce dolaşırım mümkünse yatma saatine kadar
Saat kaçta ne ile gideceksiniz
Ertesi gün gitseniz daha huzurlu olurdu sanki ama olsun
Geçen gelin ve damat hızlı tren ile Ankara'dan Eskişehir e geldi
O kadar para verip azcik giymek nedir zaten yaahem etraftaki insanlar icin de iyi olmaz mi ben sahsen etrafta bi gelin-damat gördüm mu ilgimi çekiyor bi günüm güzelleşiyor valla ayy ya heveslendim evlendigim gun bende gelinlikle bi yere gitcem
Bence hicte abes olmaz. Ben çıkarmamak için uğraşırdım valla :)
Gelinlik hayatım boyunca giyindiğim en rahatsız elbiseydi. Bitse de çıkarsam diye dakikaları saydım. Onunla yolculuk yapmak... Aman tanrım didim
Bi de uçakla sephoraammmm :)) Bakalım. Uçağı kaçırır gibi olursak atladığım gibi giderim. Hem gelinliğimi de kocişim çıkarmış olur
Abes olup olmamasından çok, rahatsızlık önemli. Bazı uçaklarda normak kot tişört bile daralıyor, tutuluyor insan. Gelinlikle koltuğa falan sığmak, rahat etmek zor olur. Çıkarıp hemen bi elbise yada kot tişört bişeyler giyersin, makyajı falan çıkarmassın, o kadar da uzun sürmez..
Bide alınma da ben uçakta gelin damat görsem, ay ne tatlı demekten önce, kasten çıkarmamışlar gösteriş yapcaklar galiba falan diye düşünürdüm.
Mutluluklar dilerimm